En PDF-biljett är ett elektroniskt dokument som ofta används för många evenemang. På StubHub International måste dessa biljetter listas som Elektroniska. Du kan ladda upp filen under listskapande eller efter att den redan är listad. Vi rekommenderar att du laddar upp dem i förväg, eftersom det kan ge dig en bättre chans att sälja dina biljetter snabbt.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man laddar upp elektroniska/PDF-biljetter till en lista

Under listskapande

1. Sök efter evenemanget och klicka på 'Sälj biljetter'

2. Välj 'Elektroniska biljetter (PDF)'
  3. Om du har biljetterna redo, välj 'Ja, jag är redo att ladda upp'
  4. I 'Sätesdetaljer', klicka på 'Ladda upp dina biljetter' och lägg till dina filer från din dator eller mobila enhet
  5. Fortsätt med att ange sektion och rad som motsvarar dina biljetter
  6. Klicka på 'Lägg till biljetter' för att spara

Efter listskapande

1. Logga in på din profil
  2. Gå till 'Listor' och hitta din lista
  3. Klicka på 'Visa åtgärder' och sedan 'Ladda upp biljetter'
  4. Ladda upp biljettfilen från din dator eller mobila enhet
  5. Välj säte som motsvarar varje biljettbild från rullgardinsmenyn
  6. Klicka på 'Skicka' för att spara

Hur man laddar upp elektroniska/PDF-biljetter till en försäljning

1. Logga in på din profil
  2. Gå till 'Försäljningar' och navigera till fliken 'Öppna' för att hitta din försäljning
  3. Klicka på 'Ladda upp biljetter'
  4. Kontrollera PDF-filens storlek (inte överstiga 5 MB) och säkerställ att filen inte är låst
    • Om du ser ett hänglås-ikon eller ordet "säker" i det övre hörnet måste du låsa upp dokumentet innan du laddar upp det. Dra och släpp filen i ett nytt Google Chrome-fönster, skriv ut PDF-filen i Chrome genom att välja "Spara som PDF" och spara filen med ett nytt namn på din dator.
    • Om filstorleken överstiger 5 MB måste du justera dokumentet innan du laddar upp det. Dessa filer kan komprimeras till mindre storlekar med hjälp av ett PDF-redigeringsverktyg – du kan hitta många online och gratis. Se bara till att streckkoden och textinformationen i den nyligen komprimerade filen är ren och läsbar.
  5. Klicka på 'Ladda upp biljetter', hitta det upplåsta dokumentet och fortsätt
  6. Välj säte som motsvarar varje biljettbild från rullgardinsmenyn
  7. Klicka på 'Skicka' för att spara. Din försäljningsstatus kommer automatiskt att ändras till Levererad

Observera att vi inte accepterar PDF-filer som är skapade från skanningar, fotografier eller pappersbiljetter.

Hur man laddar upp flerdagarsbiljetter till en lista eller försäljning

För flerdagarsevenemang (t.ex. festivaler, turneringar, racing, etc.), kan biljettprocessen variera:

• Se till att biljetterna listas på rätt evenemangssida enligt datumet. På StubHub International skapar vi ett enda evenemang med flera dagar eller evenemang som heter "Weekendpass"
  • Verifiera om du får en biljett per dag eller en enkelbiljett för hela evenemanget från den ursprungliga marknadsplatsen.

Om du får en biljett per dag

1. Öppna detta formulär
  2. Ange din e-postadress som är kopplad till StubHub International. Kontrollera denna information noga, eftersom din begäran annars kanske inte valideras.
  3. Introducera upp till 10 försäljningar på en gång, separera varje med kommatecken
  4. Ladda upp PDF-filerna för varje försäljning
  5. Gå till nästa sida
  6. Granska villkoren
  7. Skicka in ditt formulär
  8. Du kommer att få en bekräftelse från oss angående godkännandet av din begäran
  9. Ladda inte upp biljetterna till din försäljning. Vi kommer att ändra din försäljningsstatus till 'Levererad'
  10. Ingen ytterligare åtgärd krävs från din sida. Vi kommer att skicka biljetterna till din köpare och uppdatera din försäljning därefter

Om du får en enkelbiljett för hela evenemanget

Följ stegen som anges under 'Hur man laddar upp elektroniska/PDF-biljetter till en försäljning'

1. Logga in på din profil
  2. Gå till 'Försäljningar' och navigera till fliken 'Öppna' för att hitta din försäljning
  3. Klicka på 'Ladda upp biljetter'
  4. Kontrollera PDF-filens storlek (inte överstiga 5 MB) och säkerställ att filen inte är låst
    • Om du ser ett hänglås-ikon eller ordet "säker" i det övre hörnet måste du låsa upp dokumentet innan du laddar upp det. Dra och släpp filen i ett nytt Google Chrome-fönster, skriv ut PDF-filen i Chrome genom att välja "Spara som PDF" och spara filen med ett nytt namn på din dator.
  5. Klicka på 'Ladda upp biljetter', hitta det upplåsta dokumentet och fortsätt
  6. Välj säte som motsvarar varje biljettbild från rullgardinsmenyn
  7. Klicka på 'Skicka' för att spara. Din försäljningsstatus kommer automatiskt att ändras till Levererad

När får jag betalt för försäljningen?

Betalningar släpps 5-8 arbetsdagar efter att evenemanget ägt rum. Vänligen se till att din betalningsmetod är inställd och redo. Osäker på hur du konfigurerar din betalningsmetod? Här förklarar vi det för dig.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.