Har du köpt biljetter till någon av matcherna som kommer att äga rum på Amway Center? I så fall kommer vi att förklara när och hur du kommer att få biljetterna. Så... här går vi! ;)

När kommer jag få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören väldigt nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar innan evenemanget.

Som en del av vår Fan Protect 100% -garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Det finns 2 leveransalternativ för detta evenemang:

Du kan identifiera din biljettyp på följande sätt:

• Under kassan kommer du att kunna se denna information.
  • I bekräftelsemejlet du får när ordern är bekräftad.
  • Från din profil > "Beställningar" > fliken "Nuvarande"

När du känner till formatet som motsvarar dig kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du får biljetterna.

Skriv ut hemma

Du kommer att få biljetterna som en PDF-fil.

När säljaren laddar upp filen till transaktionen kommer du att få ett e-mejl med leveransbekräftelse och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Se dina biljetter:

Logga in på ditt konto, gå till "Beställningar", fliken "Öppna", under transaktionen, klicka på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem. Glöm inte att skriva ut dem!

Mobil överföring

Biljetterna kommer att överföras till dig via Orlando Magic App (inte StubHub-appen) där du kommer att kunna öppna och använda dem. Nedan kommer vi att förklara processen för att komma åt biljetterna.

Säljaren kommer att överföra dem genom att använda följande information:

• Förnamn, Efternamn, E-postadress – Samma information som du kan hitta i ditt StubHub International-konto.

Hur du granskar det? Enkelt! Gå till din profil. I avsnittet "KONTOINFO" kan du kontrollera den information vi tillhandahöll åt din säljare.

När säljaren har levererat...

1. Du kommer att få ett e-mejl från den ursprungliga biljettleverantören där de bekräftar att biljetterna har levererats. Hittar du inte e-mejlet? Kontrollera också din skräppostmapp för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens.
  2. Klicka på knappen "Acceptera biljetter".
  3. Ladda ner Orlando Magic App och tryck på "Biljetter" och sedan "Hantera biljetter".
  4. Logga in med den e-postadress du har registrerat på vår plattform. Och tryck sedan på "Glömt lösenord?" för att generera ett nytt.
  5. Du kommer att kunna se dina biljetter från fliken "Biljetter".

På evenemangsdagen...

Öppna helt enkelt biljetterna från Orlando Magic App och skanna vid ingången till arenan. Se till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På det här sättet undviker du eventuella sista-minuten problem och kan njuta fullt ut av din upplevelse!

Skriv inte ut dem!

Observera att nedladdade eller utskrivna biljetter i följande format inte kommer att vara giltiga.

• Biljettbilden på din telefon
  • PDF-filen av biljetten på din telefon
  • Den utskrivna pappersversionen av biljettbilden
Eventuell hänvisning till Orlando Magic App är endast för informationsändamål och innebär ingen officiell association.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.