Har du köpt biljetter till någon av matcherna som kommer att äga rum på Crypto.com Arena? I så fall kommer vi att förklara för dig när och hur du kommer att få biljetterna. Så... här går vi! ;)

När kommer jag få den?

Observera att för alla sportevenemang kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar före evenemanget.

Som en del av vår Fan Protect 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att njuta av evenemanget.

Hur får jag den?

Det finns 2 leveransalternativ för detta evenemang:

Du kan identifiera din biljettyp på följande sätt:

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information
  • I bekräftelsemailet du får när ordern är bekräftad
  • Från din profil > "Ordrar" > "Aktuell" flik

Nedan kommer vi att förklara detaljerna om hur du får biljetterna beroende på biljettypen.

Du kommer att få biljetterna i PDF-format.

När säljaren laddar upp filen till transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med bekräftelse på leveransen och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Visa dina biljetter

Logga in på ditt konto, gå till "Ordrar", "Öppet" flik, under transaktionen, klicka på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem. Glöm inte att skriva ut dem!

Mobil Överföring

Biljetterna kommer att överföras genom LA Lakers officiella app (Inte StubHub-appen) genom att använda samma e-postadress som du har registrerat* på ditt StubHub International-konto. Från samma applikation kommer du att kunna öppna dem, använda dem och även dela dem med dina gäster.

* Hur du granskar det? Enkelt! Gå till din profil. I avsnittet KONTOINFO kan du kontrollera den information vi tillhandahållit till din säljare.

När säljaren överför biljetterna…

1. Du kommer att få ett e-postmeddelande från den ursprungliga biljettleverantören som bekräftar att biljetterna har överförts och ber dig att acceptera dem så att de laddas upp på din LA Lakers officiella app. Klicka bara på knappen "Acceptera biljetter".
    • Hittar du inte e-postmeddelandet? Kontrollera också din SPAM-mapp för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens.
  2. Ladda ner LA Lakers officiella app och tryck på "Biljetter"
  3. Logga in med den e-postadress du har registrerat på vår plattform. Och sedan, tryck på "Glömt lösenord?" för att generera ett nytt.
  4. När du är inloggad kan du kontrollera dina biljetter från avsnittet Biljetter.

På evenemangsdagen...

Öppna helt enkelt biljetterna från LA Lakers officiella app och skanna vid ingången till arenan. Se till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På så sätt undviker du sista minuten-hinder och kan njuta av din upplevelse till fullo!

Observera att nedladdade eller utskrivna biljetter inte kommer att vara giltiga.

Alla omnämnanden av LA Lakers officiella app är endast för informativa ändamål och innebär ingen officiell association.

Om den här artikeln löste din fråga, var god betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.