Har du köpt biljetter till någon av matcherna som kommer att äga rum på Madison Square Garden? Om så är fallet kommer vi att förklara för dig när och hur du kommer att få biljetterna. Så... här går vi! ;)

När kommer jag att få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar före evenemanget.

Som en del av vår Fan Protect 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att njuta av evenemanget.

Hur tar jag emot dem?

Det finns 2 leveransalternativ för detta evenemang:

Du kan identifiera din biljettyp på följande sätt:

• Under kassan kommer du att kunna se denna information
  • I det bekräftelsemail du får när ordern är bekräftad
  • Från din profil > "Ordrar" > "Aktuell" flik

När du vet vilket format som gäller för dig, kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du tar emot biljetterna.

Skriv ut hemma

Du kommer att få biljetterna som en PDF-fil.

När säljaren laddar upp filen till transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Visa dina biljetter

Logga in på ditt konto, gå till "Ordrar", "Öppnas" -fliken, under transaktionen klickar du på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem. Glöm inte att skriva ut dem!

Mobilöverföring

Biljetterna kommer att överföras till dig via MSG Venue App eller Ticketmaster App (inte StubHub-appen), där du kommer att kunna öppna och använda dem.

Säljaren kommer att överföra dem genom att använda följande information:

• Förnamn, Efternamn, E-postadress – Samma information som du hittar i ditt StubHub International-konto.

Hur du granskar det? Enkelt! Gå till din profil. I avsnittet KONTOINFO kan du kontrollera den information vi tillhandahållit till din säljare.

När säljaren har levererat...

1. Du kommer att få ett e-postmeddelande från den ursprungliga biljettleverantören där de bekräftar att biljetterna har överförts. Kan du inte hitta e-postmeddelandet? Kontrollera även din SPAM-mapp för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens
  2. Tryck på länken och logga in med samma e-postadress som du fick detta meddelande till (det är samma e-postadress som du är registrerad med på StubHub International). Du behöver bara generera ett lösenord.
  3. Ladda ner MSG Venue App eller Ticketmaster App, ange din e-postadress och klicka på FORTSÄTT.
    • Tänk på att Ticketmaster App (USA-versionen, där dessa biljetter är tillgängliga) inte går att ladda ner utanför USA.
  4. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en registreringskod. Ange den i appen och tryck igen på FORTSÄTT.
  5. Därefter kommer du att kunna komma åt dina biljetter.

På evenemangsdagen...

Öppna helt enkelt biljetterna från MSG Venue App eller Ticketmaster App och skanna vid platsens port. Se till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På det sättet undviker du eventuella sista minuten-hinder och kan njuta fullt ut av din upplevelse!

Skriv inte ut det!

Observera att nedladdade eller utskrivna biljetter i följande format inte kommer att vara giltiga.

• Biljettbilden på din telefon
  • PDF-filen av biljetten på din telefon
  • Den utskrivna pappersversionen av biljettbilden

Eventuella omnämnanden av MSG Venue App eller Ticketmaster App är endast för information och innebär ingen officiell förening.

Om den här artikeln löste din fråga, betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.