Har du sålt biljetter till Euro 2024 och vill veta hur du överför dem? Det är väldigt enkelt! Följ bara dessa steg:

1. Öppna appen UEFA Mobile Tickets.
  2. Välj de biljetter du har sålt och måste överföra och tryck sedan på TRANSFER.
  3. Fyll i fälten med e-postadressen till din gäst.
    • Du kan hitta denna information i bekräftelsemejlet för försäljningen eller i din StubHub International-profil... Gå bara till Försäljning och under transaktionen, bredvid "Köparinformation", hittar du användardetaljerna (som förnamn, efternamn, e-postadress).
  4. Klicka senast på TRANSFER  för att slutföra processen. – Köparen kommer att få ett automatiskt mejl som bekräftar att de har några poster kopplade till deras e-postadress.
  5. Gå till StubHub för att hitta och slutföra din försäljning. Om du angav köparinformationen, klicka på "Bekräfta/Överför"-knappen, välj det första alternativet (Jag har redan överfört biljetten/biljetterna till köparen från den ursprungliga biljettleverantörens sida) och klicka på "Bekräfta".... Och du är klar! ;)
    • Ser du inte knappen? Oroa dig inte! Det betyder att allt är klart!

Observera att du endast kan använda köparens e-postadress av rent transaktionsskäl. Missbruk av sådan information kommer att vara ditt eget ansvar.

Eventuell hänvisning eller referens till UEFA Mobile Tickets-appen är endast för information och innebär ingen officiell anknytning.

Om den här artikeln löste din fråga, var vänlig och betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.