Har du köpt biljetter till någon av hans konserter? Vi tvivlar inte på att det kommer att bli en fantastisk konsert! I den här artikeln vill vi förklara för dig när och hur du får dina biljetter.

När kommer jag att få dem?

Det finns olika sätt att kontrollera den beräknade tiden och vilken typ av biljett du kommer att få.

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information.
  • I bekräftelsemailet du får när ordern är bekräftad.
  • Från din profil > Ordrar > Aktuell flik.

Som en del av vår 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Papper

Se till att du anger en giltig och korrekt leveransadress. Om du behöver ändra den kan du läsa stegen här.

Om du köper nära evenemangsdatumet rekommenderar vi att du anger en adress i samma stad som evenemanget.

När säljaren levererar kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransdetaljerna (som kurir, spårningsnummer, kanske beräknat leveransdatum...).

Elektroniskt

Du kommer att få biljetterna i PDF-format.

När säljaren laddar upp filen i transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransbekräftelsen och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Logga in på ditt konto, gå till Ordrar, Öppna fliken, under transaktionen klicka på Hämta biljetter för att ladda ner dem.

Mobil överföring

Säljaren kommer att skicka biljetterna till dig för evenemanget, vilka kommer att utfärdas i mobil överföringsformat av evenemangsarrangören. Observera att dessa mobilbiljetter inte kommer att vara synliga i ditt StubHub International-konto.

Du kommer att få ett e-postmeddelande från den ursprungliga leverantören som ber dig acceptera överföringen. Om du inte hittar det, kontrollera även din skräppostmapp för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens. Följ sedan stegen som anges i e-postmeddelandet för att hämta dina biljetter. Det kan vara nödvändigt att ladda ner en extern app för att öppna och använda dina biljetter.

Se till att skapa ett konto för din tredjepartsapp med samma e-postadress som du är registrerad med på vår webbplats.

Skriv inte ut det!

Observera att nedladdade eller utskrivna biljetter i följande format inte kommer att vara giltiga.

• Biljettbilden på din telefon.
  • PDF-filen för biljetten på din telefon.
  • Den tryckta pappersversionen av biljettbilden.

Det är viktigt att notera att du kommer att behöva använda din telefon för att komma in på platsen. Se därför till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På så sätt undviker du eventuella sista minuten-hinder och kan njuta av din upplevelse till fullo!

Om den här artikeln löste din fråga, var vänlig betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.