Har du köpt biljetter till en av matcherna som kommer att äga rum på Allianz Arena? Om så är fallet kommer vi att förklara för dig när och hur du kommer att få biljetterna. Så... här går vi! ;)

När kommer jag få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar före evenemanget.

Som en del av vår Fan Protect 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Det finns 2 leveransalternativ för detta evenemang: elektroniskt och mobilöverföring.

Du kan identifiera din biljettyp på följande sätt:

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information.
  • I det bekräftelsemejl du får när ordern är bekräftad.
  • Från din profil > "Beställningar" > fliken "Nuvarande".

När du känner till formatet som gäller för dig, kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du får biljetterna.

Skriv ut hemma

Du kommer att få biljetterna i PDF-format.

När säljaren laddar upp filen till transaktionen kommer du att få ett mejl med leveransbekräftelsen och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Hur får du åtkomst till dem? Logga in på ditt konto, gå till "Beställningar", fliken "Öppna", under transaktionen, klicka på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem.

Mobilöverföring

Det är en digital biljett med en QR-kod som du behöver visa från din smartphone.

När biljetterna levereras...

1. Vi kommer att skicka ett mejl där vi bekräftar att biljetterna har levererats. Det finns 2 alternativ för att komma åt dem. Båda är lika giltiga.
    • Mejl med en länk för varje av de köpta biljetterna. För att komma åt dina biljetter måste du klicka och öppna länkarna från din smartphone.
    • Mejl med en eller flera knappar för "Acceptera biljett". Tänk på att det är en länk för varje gäst. Därför, om du köpte fler än 1 biljett, måste du klicka på var och en av knapparna för "Acceptera biljett" som visas i det mottagna mejlet.
  2. Efter att ha klickat på länkarna eller "Acceptera biljett"-knapparna öppnas ett nytt fönster och pkpass-filen kommer att laddas ner.
    • Om din mobil är Androidmåste du ha "Passwallet" installerat eller andra liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I appen Hämtningar, tryck på ikonen ⠇, klicka på "Dela" och välj Wallet-appen (om du inte har den, nedan rekommenderar vi några appar att använda).
      2. Klicka på Acceptera för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är en iPhone behöver du inte ladda ner en extern applikation, klicka bara på "Lägg till" för att spara dem i Wallet. Om du inte kan öppna länken från mejlet rekommenderar vi att du kopierar och öppnar den direkt i Safari, sedan sparar den i din AppleWallet.
    • Om din mobil är en Windows Phone måste du ha Wallet Pass installerat.
  3. Öppna Wallet-appen och du kommer att kunna se biljetterna.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg, du är ansvarig för att ta med din biljett till arenan på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter kommer inte att vara giltiga.

För att komma in på arenan, öppna bara Wallet-appen, välj biljetten/biljetterna och skanna vid ingången... Njut av matchen!

Om den här artikeln löste din fråga, var vänlig och betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.