Har du köpt biljetter till någon av matcherna som kommer att äga rum på Estadio da Luz? I så fall kommer vi att förklara för dig när och hur du kommer att få biljetterna. Så... här går vi! ;)

När kommer jag att få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar innan evenemanget.

Som en del av vår FanProtect-garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Det finns 3 leveransalternativ för detta evenemang:

Du kan identifiera din biljetttyp på följande sätt:

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information
  • I det bekräftelsemeddelande du får när ordern är bekräftad
  • Från din Profil > "Ordrar" > "Aktuell" flik

När du vet vilket format som gäller för dig kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du får biljetterna.

Elektroniskt

Du kommer att få biljetterna som en PDF-fil.

När säljaren laddar upp filen i transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Hur får jag tillgång till dem?

Logga in på ditt konto, gå till "Ordrar", "Öppna" fliken, under transaktionen klicka på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem.

Mobilöverföring

Biljetterna kommer att levereras mobilt och du kommer inte att kunna se dem från ditt StubHub International-konto. Istället kommer säljaren att överföra dem via Benficas officiella app med en av följande information:

• Benficas medlemsnummer - Om du redan är medlem i klubben. Nedan förklarar vi hur du får det gratis.
  • E-postadress - Om du inte är medlem i Benfica... Var vänlig skapa ett Benfica-konto med samma e-postadress som du är registrerad med på vår sida. Hur du gör det? Enkelt! Gå till din Profil. I avsnittet "KONTOINFO" kan du kontrollera den information vi har gett till din säljare.

Benficas registrering

1. Installera Benficas officiella app på din mobila enhet.
  2. Tryck på "Mer" och sedan "Logga in" för att komma åt dina biljetter.
  3. Under "LOGGA IN"-knappen, tryck på "e-postadress" och fyll i fältet.
    • Kom ihåg att du måste ange samma e-postadress som är registrerad på vår webbplats.
  4. Du kommer att få en verifieringskod i din inkorg. Kopiera och klistra in den i registreringsfönstret. Tryck på "Kontrollera kod".
  5. Fyll i fälten med dina personuppgifter (namn, efternamn, födelsedatum, land, kön, telefon, lösenord). Klicka slutligen på "Skapa konto".
  6. Du kommer då att omdirigeras till startsidan.
  7. Säljaren kommer att överföra biljetterna.

När dina biljetter är klara...

1. Du kommer att få två e-postmeddelanden:
    • Från StubHub International för att meddela att din order har slutförts
    • Från den ursprungliga biljettleverantören (Benfica) för att bekräfta att biljetterna har överförts och även med biljetterna bifogade i .pkpass-format. Det är viktigt att du också kontrollerar din skräppost och läser noggrant igenom detaljerna i e-postmeddelandet.
  2. Efter att ha klickat på länkarna eller knapparna "Acceptera biljett" kommer ett nytt fönster att öppnas och filen .pkpass kommer att laddas ner.
    • Om din mobil är en Android-enhetmåste du ha "Passwallet" installerat eller liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I appen Hämtningar, tryck på ikonen ⠇, klicka på "Dela" och välj appen Wallet (om du inte har den, nedan rekommenderar vi några appar att använda).
      2. Klicka på "Acceptera" för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är en iPhone-enhet behöver du inte ladda ner en extern applikation, klicka bara på "Lägg till" för att spara dem i Wallet. Om du inte kan öppna länken från e-postmeddelandet rekommenderar vi att du kopierar och öppnar den direkt i Safari och sparar den sedan i din AppleWallet.
    • Om din mobil är en Windows Phone-enhet måste du ha Wallet Pass installerat.
  3. Öppna Wallet-appen och du kommer att kunna se biljetterna.

Vi påminner dig om att det är köparens ansvar att följa dessa instruktioner. Tyvärr är inte StubHub International ansvarig om köparen inte registrerar sig i Benficas officiella app.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg, det är ditt ansvar att ta med din biljett till arenan på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter kommer inte att vara giltiga.

För att komma in på arenan, öppna bara Wallet-appen, välj biljetterna och skanna vid ingången... Njut av matchen!

Fysiskt

Se till att du anger en giltig och korrekt leveransadress. För att säkerställa leverans i tid rekommenderar vi att du anger en adress i Lissabon. Om du behöver ändra den kan du läsa stegen här.

När säljaren har levererat kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransinformation (som kurir, spårningsnummer, kanske förväntad leveransdatum...)

Eventuella hänvisningar till Benficas officiella app är endast av informativa skäl och innebär ingen officiell koppling.

Om den här artikeln löste din fråga, var vänlig och bedöm oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.