Köpte du biljetter till en av matcherna i denna tävling? Om så är fallet, vill vi här förklara när och hur du kommer att få biljetterna. Så... här kör vi! ;)

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

När kommer jag att få dem?

Vänligen notera att på grund av sportevenemang kommer biljetterna att utfärdas av arrangören väldigt nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar före evenemanget.

Som en del av vår 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att njuta av evenemanget.

Hur kommer jag att få dem?

De mest sålda formaten är:

• Elektroniska: Här kan du hitta mer information om detta format.
  • Mobilöverföring: Dessa biljetter överförs genom en tredjepartsapp/plattform (Ticketmaster eller MLB Ballpark App) som inte tillhör StubHub International. Beroende på avsändaren måste du ladda ner en app eller en annan. När säljaren har slutfört överföringen får du ett e-postmeddelande för att bekräfta statusen för din beställning.
Kan du inte hitta e-postmeddelandet? Kontrollera även dina skräppost- eller skräppostmappar för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens. Kan du fortfarande inte hitta det? Läs denna artikel för mer information.

För Ticketmaster

Ticketmaster kommer att skicka ett e-postmeddelande till den slutgiltiga mottagaren när överföringen är gjord. Följ dessa steg för att säkerställa att du får din biljett korrekt:

1. Ladda ner Ticketmaster-appen
  2. Logga in eller skapa ett konto med samma e-postadress som du använder på StubHub International
  3. Gå till "Mitt konto" för att se dina biljetter - Din QR-kod kommer endast att synas på evenemangets dag
  4. Vid evenemanget, skanna QR-koden för att komma in

För MLB Ballpark App

Denna leverantör skickar inte e-post till den slutgiltiga mottagaren när överföringen är gjord. På dagen för leveransen skickar vi ett e-postmeddelande för att bekräfta vilken app du behöver installera. Följ dessa steg för att säkerställa att du får din biljett korrekt:

1. Ladda ner MLB Ballpark-appen
  2. Registrera dig med samma e-postadress som du använder på StubHub International
  3. När du har registrerat dig, lokalisera dina biljetter i appen

Kan inte få tillgång till biljetterna från tredjepartsappen?

Har vi meddelat dig att biljetterna har överförts men de visas inte i den app som motsvarar ditt evenemangsland? Se till att du laddar ner appen för evenemangets land. Biljetterna kommer att finnas där.

Om du inte kan ladda ner den (antingen för att du är utomlands eller för att du inte kan hitta appen i evenemangets land), följ stegen via tredjepartswebbplatsen.

Kan inte delta på det datum du reserverade?

Om du har ändrat dina planer och behöver ett annat datum rekommenderar vi att du gör ett nytt köp och  lägger upp de biljetter du köpte för det datum du kommer att missa till försäljning. På så sätt får du tillbaka de pengar du investerat och ger en annan fan chansen att uppleva något unikt.

StubHub International har inget kommersiellt förhållande med den nämnda tredjepartsappen. Dess inkludering i denna kommunikation är endast avsedd för informationsändamål.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.