Har du köpt biljetter till någon av Adeles dejter i Las Vegas eller i München? Isåfall har du mycket tur. Vi tvivlar inte på att det kommer att bli en fantastisk konsert.

Nedan kommer vi att informera dig om de viktigaste punkterna du bör veta om leveransen.

När kommer jag att få dem?

Det finns olika sätt att kontrollera den uppskattade tiden och den biljetttyp du kommer att få.

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information.
  • I det bekräftelsemail du får när ordern har bekräftats.
  • Från din profil > Ordrar > Aktuell flik.

Som en del av vår Fan Protect 100% garanti ser vi till att du kommer att få dina biljetter i tid för att njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Utskrift hemma

Du kommer att få biljetter i PDF-format.

När säljaren laddar upp filen till transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med bekräftelse på leveransen och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Logga in på ditt konto, gå till Ordrar, fliken Öppna, under transaktionen klickar du på Hämta biljetter för att ladda ner dem.

Mobilöverföring

Säljaren kommer att skicka dig biljetterna till evenemanget, som kommer att utfärdas i mobil överföringsformat av evenemangsarrangören. Observera att dessa mobilbiljetter inte kommer att vara synliga i ditt StubHub International-konto.

Du kommer att få ett e-postmeddelande från den ursprungliga leverantören som ber dig att acceptera överföringen. Om du inte hittar det, kolla också i din SPAM-mapp för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens. Följ sedan stegen som anges i e-postmeddelandet för att hämta dina biljetter. Det kan vara nödvändigt att ladda ner en extern app* för att öppna och använda dina biljetter.

*Se till att skapa ett konto för din tredjepartsapp med samma e-postadress som du registrerade på vår webbplats.

Skriv inte ut det

Observera att nedladdade eller utskrivna biljetter i följande format inte kommer att vara giltiga.

• Biljettbilden på din telefon
  • PDF-filen för biljetten på din telefon
  • Den utskrivna pappersversionen av biljettbilden

Det är viktigt att notera att du kommer att behöva använda din telefon för att komma in på arenan. Se därför till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På det här sättet undviker du eventuella sista-minuten problem och kan njuta av din upplevelse till fullo!

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.