Har du köpt biljetter till en match som kommer att äga rum på Wanda Metropolitano Stadium? I så fall, glöm inte den här artikeln för att förstå hur du tar emot dina biljetter.


När?

Biljetter till många sportevenemang skrivs inte ut förrän nära matchdagen. Ibland till och med bara 24 timmar i förväg.


Som en del av vår Fan protect 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.


Hur?

Det finns olika leveransalternativ för detta evenemang. Vi kommer att förklara var och en nedan.


Fysiska biljetter

Det kan vara pappersbiljetter eller säsongskort.


Beroende på när du gör ditt köp kommer vi antingen att skicka din beställning via kurir eller leverera den personligen på matchdagen.


  • Frakt: Se till att ange en giltig och komplett adress. Med tanke på datumet då biljetterna utfärdas rekommenderar vi att du anger en adress i Madrid. 
    • Om du behöver göra några ändringar kan du här läsa stegen att följa
    • När säljaren har skickat varan kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransinformation (som kuriren, spårningsnummer och eventuellt en uppskattad leveransdatum).
  • Sista-minuten-köp: En av våra representanter kommer att kontakta dig för att ordna leverans nära platsen på matchdagen. Se till att vi har en giltig e-postadress och telefonnummer.


Om du får medlemskort måste du returnera dem till säljaren efter matchen.


Skriv ut hemma

Det är en elektronisk biljett. Du kommer att få biljetterna i PDF-format.


När säljaren har laddat upp filen till transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.


Logga in på ditt konto, gå till "Ordrar", fliken "Öppna", under transaktionen klicka på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem.


Glöm inte att skriva ut dem, eftersom du kommer att behöva de fysiska biljetterna för att komma in på arenan.


Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.