Köpte du biljetter till en match som kommer att äga rum på Camp Nou-stadion? I så fall får du inte glömma den här artikeln för att förstå hur du tar emot dina biljetter.

Först och främst

Vänligen tänk på att biljetterna till detta evenemang kommer att vara nominativa. För att utfärda dem behöver vi att du tillhandahåller följande information om deltagarna:

• Förnamn och efternamn,
  • ID eller pass,
  • Födelsedatum (månad-dag-år),
  • Nationalitet

När?

Biljetter till många idrottsevenemang trycks inte förrän nära datumet för matchen. Ibland bara 24 timmar i förväg.

Som en del av vår 100% Fan Protect-garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur?

Det finns olika typer av biljetter för den här klubben.

Elektroniska

Du kommer att få biljetter i PDF-format.

När säljaren laddar upp filen till transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med bekräftelse på leveransen och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Logga in på ditt konto, gå till "Beställningar", fliken "Öppna", under transaktionen klickar du på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem.

Du kan komma åt arenan genom att visa PDF:en från din mobila enhet eller genom att skriva ut filen.

Mobilbiljett

Biljetterna kommer att levereras som mobilbiljetter och du kommer inte att kunna se dem från ditt StubHub International-konto. Istället kommer säljaren att överföra dem. Men för att göra detta måste du slutföra några steg först.

Registrering

1. Installera FC Barcelona Tickets-appen på din mobiltelefon. Biljetterna kommer inte att vara synliga på ditt StubHub International-konto.
  2. Ange din e-postadress för att få tillgång eller skapa en profil - Mycket viktigt att få tillgång med samma e-postadress som du är registrerad med på vår webbplats.
  3. Ange verifieringskoden som kommer att skickas till din e-postadress.
  4. Ange ditt telefonnummer för att verifiera det också och ange sedan den verifieringskod som mottagits via SMS.
  5. Fyll i fälten (Förnamn, Efternamn, Födelsedatum) för att skapa din profil - Se till att du anger samma uppgifter som vid köpet.
  6. Aktivera aviseringar, geolokalisering, acceptera villkoren.
  7. Säljaren kommer att överföra biljetterna till ditt FC Barcelona-användarkonto.

Se dina biljetter

När dina biljetter är redo kommer du att få två e-postmeddelanden:

• Från StubHub International för att informera om att din beställning har slutförts.
  • Från den ursprungliga biljettleverantören (FC Barcelona) för att bekräfta att biljetterna är tillgängliga. Det är viktigt att du även kontrollerar din skräppost och läser noga igenom detaljerna i e-postmeddelandet.

Sedan måste du:

1. Öppna FC Barcelona Tickets-appen och logga in med dina Barcelona-inloggningsuppgifter.
  2. Gå till fliken "Mina Evenemang"
  3. Du kan se den inköpta matchen och en knapp "Visa Biljetter". Tryck här för att få tillgång till dem.
  4. Du kommer att bli ombedd att ange deltagarinformationen för att slutföra biljetterna - Förnamn, Efternamn, Födelsedatum.
  5. Den digitala biljetten kommer att visas endast 2 timmar före matchstart.

Vi påminner dig om att det är köparens ansvar att följa dessa instruktioner. Tyvärr är inte StubHub International ansvarig om köparen inte registrerar sig i FC Barcelona Tickets-appen.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg, det är ditt ansvar att ta med din biljett till arenan på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter kommer inte att vara giltiga.

För att komma åt arenan, öppna bara plånboksappen, välj biljetten/biljetterna och skanna vid ingången... Njut av matchen!

Eventuell hänvisning eller referens till FC Barcelona Tickets App är endast för informationsändamål och innebär inte något officiellt samarbete.

Om den här artikeln löste din fråga, var vänlig och betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.