Har du köpt biljetter till en av matcherna som kommer att äga rum på Etihad Stadium? I så fall kommer vi förklara när och hur du kommer att få biljetterna. Så... här går vi!

När kommer jag att få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar före evenemanget.

Som en del av vår Fan Protect 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Det finns olika leveransalternativ för detta evenemang:

Du kan identifiera din biljetttyp på följande sätt:

• Under kassan kommer du att kunna se denna information.
  • I bekräftelsemailet som du får när ordern är bekräftad.
  • Från din Profil > "Ordrar" > "Aktuell" flik.

Beroende på vilket format som gäller för dig kommer vi nu att förklara detaljerna om hur du får biljetterna.

Elektroniskt

Du kommer att få biljetterna i PDF-format.

När säljaren laddar upp filen i transaktionen kommer du att få ett mail med leveransbekräftelse och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Hur får jag tillgång till dem?

1. Logga in på ditt StubHub International-konto
  2. Gå till "Ordrar", Öppna fliken
  3. Under transaktionen klickar du på "Få biljetter" för att ladda ner dem.

Skriv inte ut dem! Du behöver skanna från din mobila enhet.

Mobilbiljett

Det är en digital biljett som du kommer att behöva visa från din smartphone. Så du måste följa dessa steg från samma mobil.

När biljetterna levereras...

1. Du kommer att få ett mail med länkar till de köpta biljetterna – Det är en URL per gäst, men du hittar en länk för Android och en för iOS.
  2. Tryck på "Lägg till i Apple Wallet" eller "G Pay - Spara i telefonen" om du har en iOS eller Android-telefon.
    • Om din mobil är Androidmåste du ha "Passwallet" installerad eller andra liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I nedladdningsappen trycker du på ⠇-ikonen, klicka på "Dela" och välj Wallet-appen (om du inte har den, rekommenderar vi några appar nedan).
      2. Klicka på Acceptera för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är en iPhonebehöver du inte ladda ner en extern app.
      1. Efter att ha tryckt på "Lägg till i Apple Wallet" öppnas en popupruta.
      2. Klicka på "Nästa" och en skärm för "Automatisk val" visas. Rör inte! Tryck bara på "Klar" för att spara dem i Wallet.
  3. Öppna Wallet-appen och du kommer att kunna se biljetterna.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg att du är ansvarig för att ta med din biljett till arenan på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter gäller inte.

För att komma åt arenan öppnar du bara Wallet-appen, väljer biljett(erna) och skannar vid ingången... Njut av matchen!

Mobilöverföring

Biljetterna kommer att levereras som Mobile Delivery och du kommer inte att kunna se dem på ditt StubHub International-konto eller StubHub-appen. Istället kommer säljaren att överföra dem genom Manchester Citys webbplats med följande information:

• Efternamn
  • E-postadress

Samma som du registrerade i ditt StubHub International-konto. Hur granskar du det? Enkelt! Gå till din Profil. Under KONTOINFO-sektionen kan du kontrollera informationen vi har gett säljaren.

När biljetterna levereras...

1. Du kommer att få ett mail med länkar till de köpta biljetterna – Det är en URL per gäst, men du hittar en länk för Android och en för iOS.
  2. Tryck på "Lägg till i Apple Wallet" eller "G Pay - Spara i telefonen" om du har en iOS eller Android-telefon.
    • Om din mobil är Androidmåste du ha "Passwallet" installerad eller andra liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I nedladdningsappen trycker du på ⠇-ikonen, klicka på "Dela" och välj Wallet-appen (om du inte har den, rekommenderar vi några appar nedan).
      2. Klicka på Acceptera för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är en iPhonebehöver du inte ladda ner en extern app.
      1. Efter att ha tryckt på "Lägg till i Apple Wallet" öppnas en popupruta.
      2. Klicka på "Nästa" och en skärm för "Automatisk val" visas. Rör inte! Tryck bara på "Klar" för att spara dem i Wallet.
  3. Öppna Wallet-appen och du kommer att kunna se biljetterna.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg att du är ansvarig för att ta med din biljett till arenan på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter gäller inte.

För att komma åt arenan öppnar du bara Wallet-appen, väljer biljett(erna) och skannar vid ingången... Njut av matchen!

Papper

Se till att du anger en giltig och korrekt leveransadress. För att säkerställa leverans i tid rekommenderar vi att du anger en adress i Manchester. Om du behöver ändra den kan du läsa stegen här.

När säljaren levererar kommer du att få ett mail med leveransinformation (som kurir, spårningsnummer, eventuellt beräknat leveransdatum...).

Alla referenser till Manchester Citys webbplats är endast för informativa ändamål och innebär ingen officiell koppling.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen ge oss betyg nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.