Har du köpt biljetter till en av matcherna som spelas på Tottenham Hotspur Stadium? I så fall rekommenderar vi dig att läsa den här artikeln för att förstå hur du kommer att få dina biljetter och hur du använder dem på matchdagen.

När kommer jag att få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar innan evenemanget.

Som en del av vår 100% garanti för fans ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Det finns olika leveransalternativ för detta evenemang:

Du kan identifiera din biljettyp på följande sätt:

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information
  • I bekräftelsemailet du får när ordern är bekräftad
  • Från din profil > "Ordrar" > "Aktuell" flik

Genom att veta vilket format som motsvarar dig, kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du tar emot biljetterna.

Elektroniskt

Du kommer att få biljetter i PDF-format.

När säljaren laddar upp filen till transaktionen kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Hur får jag tillgång till dem?

1. Logga in på ditt StubHub International-konto
  2. Gå till "Ordrar", Öppen flik
  3. Under transaktionen, klicka på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem.

Skriv inte ut dem! Du kommer att behöva scanna från din mobil.

Mobilbiljett

Det är en digital biljett som du behöver visa från din smartphone. Du måste följa dessa steg från samma mobil.

När biljetterna levereras...

1. Du kommer att få ett e-postmeddelande med länken/länkarna till de inköpta biljetterna – Det är en URL per gäst, men du hittar en länk för Android och en annan för iOS.
  2. Tryck på "Lägg till i Apple Wallet" eller "G Pay - Spara på telefonen" om du har en iOS eller Android-mobil.
    • Om din mobil har Android, måste du ha "Passwallet" installerad eller andra liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I nedladdningsappen, tryck på ⠇ ikonen, klicka på "Dela" och välj Wallet-appen (om du inte har den, nedan rekommenderar vi några appar att använda).
      2. Tryck på Acceptera för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är en iPhone, behöver du inte ladda ner en extern applikation.
      1. Efter att ha tryckt på "Lägg till i Apple Wallet", kommer en popup att öppnas med posten.
      2. Tryck på "Nästa", och en "Automatiskt val" skärm kommer att visas. Rör inte! Tryck bara på "Klart" för att spara dem i Wallet.
  3. Öppna Wallet-appen, och du kommer att kunna se biljetterna.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg att du är ansvarig för att ta med din biljett till arenan på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter kommer inte att vara giltiga.

För att komma åt arenan, öppna bara Wallet-appen, välj biljetten/biljetterna och scanna vid ingången... Njut av matchen!

Mobilöverföring

Biljetterna kommer att levereras via mobil och du kommer inte att kunna se dem på ditt StubHub International-konto. Istället kommer säljaren att överföra dem till ditt Tottenham-konto, men för att göra det måste du slutföra några steg först.

Registrering

1. Gå till Tottenham Hotspur webbplats.
  2. Klicka på "Sign in / Register" knappen.
    • Om du redan är medlem i Tottenham Hotspur, fyll i fälten i avsnittet "Log in" med dina uppgifter och klicka på "Submit" senast.
    • Om du är ny, klicka bara på "Register" och fyll i fälten. – Se till att du skapar med samma e-postadress, förnamn och efternamn som du har i din StubHub International profil. Hur du granskar det? Det är enkelt! Logga in på ditt StubHub International-konto, gå till Profil. I avsnittet KONTOINFORMATION kan du kontrollera den information vi har gett till din säljare.
  3. Ge oss dina kontaktuppgifter i Tottenham Hotspur-profilen för att dela med din säljare. De kommer att behöva förnamn, efternamn, e-postadress och klientreferensnummer (du kan se ditt CRN i bekräftelsemejlet eller när du loggar in på ditt Tottenham-profil).
  4. Säljaren kommer att överföra biljetterna till ditt CRN.

Ta emot dina biljetter

När dina biljetter är klara kommer du att få två e-postmeddelanden:

• Från StubHub International för att informera om att din beställning har slutförts
  • Från den ursprungliga biljettleverantören (Tottenham Hotspur) som ber dig att acceptera överföringen. Sedan kommer du att få ytterligare en e-postnotifiering från klubben med biljetterna du måste ladda ner till din smartphone.

Kan du inte hitta e-postmeddelandena? Kontrollera även din SPAM-mapp för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens. Följ sedan de steg som anges i e-postmeddelandet för att få dina biljetter.

Kom åt dina biljetter

• Tryck på "Lägg till i Apple Wallet" eller "G Pay - Spara på telefonen" om du har en iOS eller Android-mobil.
    • Om din mobil har Android, måste du ha "Passwallet" installerad eller andra liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I nedladdningsappen, tryck på ⠇ ikonen, klicka på "Dela" och välj Wallet-appen (om du inte har den, nedan rekommenderar vi några appar att använda).
      2. Tryck på Acceptera för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är en iPhone, behöver du inte ladda ner en extern applikation.
      1. Efter att ha tryckt på "Lägg till i Apple Wallet", kommer en popup att öppnas med posten.
      2. Tryck på "Nästa", och en "Automatiskt val" skärm kommer att visas. Rör inte! Tryck bara på "Klart" för att spara dem i Wallet.
  • Öppna Wallet-appen, och du kommer att kunna se biljetterna.

Skriv inte ut dem

Kom ihåg att biljetten är digital, så du behöver bara scanna från din mobila enhet. Se därför till att din telefon är fullt laddad på evenemangsdagen. På det sättet undviker du eventuella sista minuten-strul och kan njuta av din upplevelse till fullo!

Papper

Se till att du anger en giltig och korrekt leveransadress. För att säkerställa leverans i tid rekommenderar vi att du anger en adress i London. Det kan vara ett hem, ett kontor, ett hotell... Om du behöver ändra det kan du läsa stegen här.

När säljaren levererar kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransdetaljer (som budfirma, spårningsnummer, eventuellt uppskattat leveransdatum...).

Alla omnämningar eller referenser till Tottenham Hotspur-systemet är endast för informationssyften och innebär inte något officiellt samarbete.

Om den här artikeln löste ditt problem, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.