Har du köpt biljetter till någon av matcherna som kommer att äga rum på Emirates Stadium? Om så är fallet kommer vi att förklara när och hur du kommer att ta emot biljetterna. Så... här går vi!

När kommer jag att få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar före evenemanget.

Som en del av vår 100% Fan Protect-garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur tar jag emot dem?

Det finns 3 leveransalternativ för detta evenemang:

Du kan identifiera biljettypen på följande sätt:

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information
  • I bekräftelsemejlet du får när ordern bekräftas
  • Från din Profil > "Ordrar" > "Aktuell" flik

Med vetskap om det format som motsvarar dig, kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du tar emot biljetterna.

Elektroniskt

Du kommer att få biljetterna i PDF-format.

När säljaren laddar upp filen i transaktionen kommer du att få ett mejl med bekräftelse på leverans och en inbjudan att ladda ner från ditt konto.

Hur får jag tillgång till dem?

Logga in på ditt konto, gå till "Ordrar", fliken "Öppnas", under transaktionen klickar du på "Hämta biljetter" för att ladda ner dem.

Mobilöverföring

Biljetterna kommer att levereras mobil och du kommer inte att kunna se dem från ditt StubHub International-konto eller StubHub-appen. Istället kommer säljaren att överföra dem via Arsenal Official App med följande information:

• Förnamn, Efternamn, E-postadress – Samma information som du hittar i ditt StubHub International-konto.
    • Hur granskar du det? Enkelt! Gå till din Profil. I AVDELNING FÖR KONTOINFO kan du kontrollera informationen vi har gett säljaren.
  • Arsenal-medlemsnummer – Det är en 7-siffrig kod som du hittar i ditt Arsenal-konto. Nedan förklarar vi hur du får det gratis.

Registrering

1. Installera Arsenal Official App på din mobila enhet. Biljetterna kommer inte att vara synliga på ditt StubHub International-konto.
  2. Tryck på "Login" och sedan på "Member Login" för att komma åt dina biljetter.
    1. Om du redan är medlem i Arsenal, ange helt enkelt dina inloggningsuppgifter (de 7 siffrorna i ditt medlemsnummer och lösenordet) och klicka på "Login" för att komma åt din profil.
    2. Om du är ny, klicka på "Sign Up" och fyll i Registrera konto-formuläret med samma information vi nämnde tidigare (förnamn, efternamn, e-postadress). Tryck till sist på "Complete Registration" för att avsluta processen. Du kommer då att omdirigeras till inloggningsfönstret där ditt medlemsnummer kommer att visas. Detta är koden vi behöver!
  3. Ge oss kontaktinformationen som du har angett i ditt Arsenal-konto så att säljaren kan överföra biljetterna till dig. De behöver fullständigt namn, e-postadress och Arsenal-medlemsnummer.
  4. Säljaren kommer att överföra biljetterna.

Visa dina biljetter

När dina biljetter är klara kommer du att få två mejl:

1. Från StubHub International för att informera om att din order har slutförts
  2. Från den ursprungliga biljettleverantören (Arsenal) för att bekräfta att biljetterna har överförts. Det är viktigt att du också kontrollerar din skräppost och läser noggrant detaljerna i mejlet.

Därefter måste du:

1. Öppna Arsenal Official Appoch tryck på "Member Login". Här måste du ange det 7-siffriga medlems-ID:t och lösenordet. Klicka på "Login".
    1. Gå till fliken "Profile"
    2. Klicka på ikonen "Digital Pass"
    3. Den digitala biljetten kommer att visas, kontrollera att informationen är korrekt och tryck sedan på "Open App" eller "Add" för att spara den i din Google eller Apple Wallet-app.
    4. Om du ombeds, klicka på "Automatically Select" och sedan på "Done" för att spara den i din plånbok.
  2. Öppna Google eller Apple Wallet och klicka på passet. Sedan kan du se detaljerna på biljetten.

Vi påminner dig om att det är köparens ansvar att följa dessa instruktioner. Tyvärr är inte StubHub International ansvarig om köparen inte registrerar sig i Arsenal Official App.

På evenemangsdagen...

1. Öppna Apple Wallet-appen
  2. Välj biljetten
  3. Skanna vid porten för att komma in på stadion och... njut av matchen! ;)

Skriv inte ut

Kom ihåg att den här biljetttypen är digital. Det betyder att utskrivna biljetter inte kommer att vara giltiga. Du måste använda din telefon för att komma in på arenan. Se därför till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På det här sättet undviker du eventuella sista-minuten problem och kan njuta av din upplevelse till fullo!

Papper

Se till att du anger en giltig och korrekt leveransadress. För att säkerställa leverans i tid rekommenderar vi att du anger en adress i London. Om du behöver ändra den kan du läsa stegen här.

När säljaren levererar kommer du att få ett mejl med leveransinformation (som budfirma, följningsnummer, eventuellt beräknat leveransdatum...)

Alla omnämnanden av Arsenal Official App är endast för informationssyften och innebär ingen officiell association.

Om den här artikeln löste din fråga, var vänlig och betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.