Har du köpt biljetter till en match som kommer att äga rum på Santiago Bernabeu Stadium? I så fall, glöm inte denna artikel för att förstå hur du får dina biljetter.

När?

Biljetter till många idrottsevenemang trycks inte förrän nära matchens datum. Ibland bara 24 timmar i förväg. Oroa dig inte! Du kommer att få dina biljetter i tid för att njuta av matchen ;)

Hur?

Det finns två typer av biljetter tillgängliga:

Fysiska

Det kan vara fysiska biljetter eller säsongskort.

Beroende på när du köpte biljetterna kommer vi antingen att skicka din beställning med bud eller leverera den personligen på matchdagen.

• Leverans: Se till att ge en giltig och komplett adress. Om du behöver göra några ändringar kan du läsa stegen att följa. När säljaren skickar föremålet kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransdetaljer (som budföretag, spårningsnummer och eventuellt en beräknad leveransdatum).
  • Sista minuten-köp: En av våra representanter kommer att kontakta dig för att arrangera leverans nära arenan på matchdagen. Se till att vi har en giltig e-postadress och telefonnummer.

Om du får ditt medlemskort efter matchen, vänligen kontakta ägaren. Du kommer att få instruktioner från säljaren.

Mobil överföring

Det är en QR-kod (i PKPASS-format) med biljetterna.

När URL-biljetterna levereras kommer du att få ett bekräftelsemail* där du kommer att bli ombedd att acceptera biljetterna. Därefter kommer du att omdirigeras till länken som säljaren har registrerat.

Du bör tänka på att:

• Om din mobiltelefon är en Android-telefon behöver du ha "Passwallet" installerad. Om denna app inte är tillgänglig kan du försöka ladda ner andra liknande appar (WalletPasses, Pass2U Wallet...).
  • Om din mobiltelefon är en iPhone behöver du inte ladda ner en extern applikation, bara klicka på "Lägg till" för att spara dem i Wallet. Om du inte kan öppna länken från e-postmeddelandet rekommenderar vi att du kopierar och öppnar den direkt i Safari och sparar den sedan i Apple Wallet.
  • Om din mobiltelefon är en Windows Phone behöver du ha Wallet Pass installerad.

* Vi ber dig att vara uppmärksam på alla dina e-postkorgar (Spam, Sociala medier, Reklam osv.) eftersom e-postmeddelandet kan hamna där.

Skriv inte ut!

Biljetter som laddas ner eller skrivs ut i följande format kommer inte att vara giltiga:

• Bild på mobiltelefonen
  • PDF-fil på mobiltelefonen
  • Bild av den mobila biljetten utskriven på papper

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förb