Har du köpt mobila överföringsbiljetter till någon av matcherna som spelats på Johan Cruijff Arena? Om så är fallet, vänligen läs denna artikel noggrant för att förstå hur leveransen kommer att ske.

Om du har köpt Mobile Transfer, måste du veta att de kommer att överföras via Ajax officiella app. De kommer inte att vara synliga på ditt StubHub International-konto. Därför måste du registrera dig i Ajax officiella app via din telefon. Vänligen se till att du använder samma e-postadress som den som angavs till StubHub International.

När dina biljetter är redo kommer du att få två e-postmeddelanden:

1. Från StubHub International för att informera dig om att din beställning har slutförts.
  2. Från den ursprungliga biljettleverantören (Ajax officiella app) med åtkomst till biljetterna för ditt köp. Det är viktigt att du också kontrollerar din skräppost och läser noggrant detaljerna i e-postmeddelandet.
    • Detta meddelande skickas endast om du har registrerat dig tidigare i Ajax officiella app. I det fall att säljaren skickade biljetterna och du inte har registrerat dig i Ajax officiella app kan du möjligen inte ta emot e-postmeddelandet med åtkomst till biljetterna.

Vi påminner om att det är köparens ansvar att följa dessa anvisningar. Tyvärr ansvarar inte StubHub International om köparen inte registrerar sig i Ajax officiella app.

Alla omnämnanden av Ajax officiella app är endast av informativ karaktär och innebär ingen officiell koppling.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.