Biljetter till den här tävlingen kan vara antingen pappersbiljetter eller mobila överföringar. Du kan se vilket format som gäller för dig på följande sätt:

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information
  • I bekräftelsemailet som du får när ordern har bekräftats
  • Från din Profil > Beställningar > Aktuell flik

När du vet vilket format som gäller för dig kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du får dina biljetter.

När kommer jag att få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar före evenemanget.

Som en del av vår FanProtect Guarantee ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Papper

Se till att du anger en giltig och korrekt leveransadress. Om du behöver ändra den kan du läsa stegen här.

När säljaren har levererat kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransinformationen (som kurir, spårningsnummer, eventuellt beräknat leveransdatum...)

Mobil överföring

Biljetterna kommer att överföras till dig genom Wimbledon 2023 App (inte StubHub-appen) där du kommer att kunna öppna och använda dem.

När säljaren har levererat...

1. Du kommer att få ett e-postmeddelande från den ursprungliga biljettleverantören där de bekräftar att biljetterna har överförts.
    • Om du inte hittar det, kontrollera även din skräppostmapp för att säkerställa att du inte missar någon korrespondens.
  2. Klicka på länken och logga in med samma e-postadress som du fick detta meddelande till (det är samma e-postadress som du registrerade dig med hos StubHub International). Du behöver bara skapa ett lösenord.
  3. Ladda ner Wimbledon 2023 App och logga in med de inloggningsuppgifter du skapade. Därefter kommer du att kunna komma åt dina biljetter.

VIKTIGT ATT VETA: Din QR-kod kommer endast att vara synlig på evenemangsdagen.

På evenemangsdagen...

Öppna helt enkelt biljetterna i Wimbledon 2023 App och skanna vid arenans ingång. Se till att din telefon är fulladdad på evenemangsdagen. På det här sättet undviker du eventuella sista-minuten-krångel och kan njuta av din upplevelse till fullo!

Skriv inte ut den

Observera att nedladdade eller utskrivna biljetter i följande format inte kommer att vara giltiga.

• Biljettbilden på din telefon
  • PDF-filen för biljetten på din telefon
  • Den utskrivna pappersversionen av biljettbilden

Vill du veta mer om hur man använder Wimbledon 2023-appen? Här kan du hitta en snabbguide.

Alla omnämnanden eller hänvisningar till Wimbledon Official App är endast för informativa ändamål och innebär inget officiellt samband.

Om den här artikeln löste din fråga, var god betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.