StubHub International (SHI) är en marknadsplats som erbjuder fans en säker, transparent och pålitlig miljö för att köpa och sälja biljetter till sport- och musikevenemang över hela världen. Den tillåter fans med biljetter de inte längre kan använda att återfå en del av pengarna de spenderat och fans som inte hade möjlighet att köpa biljetter under försäljningen att få tillgång till dem när som helst.


Vilket är vårt mål? 

Att vara den mest pålitliga biljettmarknaden som förbinder fans och inspirerar dem att njuta av livet genom liveevenemang, genom att erbjuda en säker miljö att köpa och sälja biljetter med rättvisa metoder och öppenhet, samtidigt som vi ger dem det bästa valet och värdet. Med StubbHub's FanProtect™ Guarantee, som stöds av prisbelönt kundservice, är varje biljett garanterad att vara giltig, annars får kunderna antingen en ersättningsbiljett av lika eller bättre värde eller sina pengar tillbaka.


Vilka webbplatser tillhör StubHub International?

Vi verkar i över 20 länder och för närvarande finns det över en miljon biljetter tillgängliga för evenemang över hela världen.


Om denna artikel löste din fråga, var god betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.