Heb je tickets gekocht voor een van de wedstrijden van deze competitie? Zo ja, dan zullen we je uitleggen wanneer en hoe je de tickets zult ontvangen. Dus... daar gaan we! ;)

Wanneer ontvang ik ze?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de tickets door de promotor/organisator zeer dicht bij het evenement worden uitgegeven, soms zelfs zo dichtbij als 24 uur voor aanvang.

Als onderdeel van onze FanProtect-garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Er zijn 2 bezorgopties voor dit evenement:

Je kunt het type ticket op de volgende manieren identificeren:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie bekijken.
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd.
  • Vanuit je profiel > "Bestellingen" > tabblad "Huidig".

Wetende welk formaat bij jou hoort, hieronder zullen we de details uitleggen over hoe je de tickets kunt ontvangen.

Elektronisch

Je ontvangt de tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie uploadt, ontvang je een e-mail met de bezorgbevestiging en een uitnodiging om te downloaden vanuit je account.

Hoe er toegang toe krijgen?

Log in op je account, ga naar "Bestellingen", tabblad "Openingen", onder de transactie klik je op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Mobiele overdracht

De verkoper stuurt je de tickets voor het evenement, die worden uitgegeven in het mobiele overdrachtsformaat door de organisator van het evenement. Merk op dat deze mobiele tickets niet zichtbaar zullen zijn in je StubHub International-account.

Je ontvangt een e-mail van de oorspronkelijke provider waarin wordt gevraagd de overdracht te accepteren. Als je het niet kunt vinden, controleer dan ook je SPAM-map om ervoor te zorgen dat je geen correspondentie mist. Volg vervolgens de stappen in de e-mail om je tickets te krijgen. Het kan nodig zijn om een externe app te downloaden om je tickets te openen en te gebruiken. Zorg ervoor dat je het account van je app van derden aanmaakt met hetzelfde e-mailadres als waarmee je op onze website bent geregistreerd.

Print het niet uit:

Houd er rekening mee dat gedownloade of geprinte tickets in de volgende formaten niet geldig zullen zijn.

• De ticketafbeelding op je telefoon.
  • Het PDF-bestand van het ticket op je telefoon.
  • De geprinte papieren versie van de ticketafbeelding.

Je zult je telefoon moeten gebruiken voor toegang tot de locatie. Zorg er daarom voor dat je telefoon volledig is opgeladen op de dag van het evenement. Op deze manier voorkom je last-minute problemen en kun je ten volle van je ervaring genieten!

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.