Heb je kaartjes gekocht voor een van de wedstrijden die plaatsvinden in het Amway Center? Zo ja, dan zullen we je uitleggen wanneer en hoe je de tickets zult ontvangen. Dus... daar gaan we! ;)

Wanneer ontvang ik ze?

Let op dat vanwege het sportevenement de tickets zeer dicht bij het evenement zullen worden uitgegeven, soms zelfs tot 24 uur voor aanvang.

Als onderdeel van onze Fan protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Er zijn 2 bezorgopties voor dit evenement:

Je kunt het type ticket op de volgende manieren identificeren:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie zien.
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd.
  • Via je profiel > "Bestellingen" > tabblad "Huidig"

Wetende welk formaat bij jou hoort, leggen we hieronder de details uit over hoe je de tickets kunt ontvangen.

Je ontvangt de tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand aan de transactie toevoegt, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om ze vanuit je account te downloaden.

Bekijk je tickets:

Log in op je account, ga naar "Bestellingen", tabblad "Open", onder de transactie klik je op "Tickets ophalen" om ze te downloaden. Vergeet niet om ze af te drukken!

Mobiele overdracht

De tickets worden aan je overgedragen via de Orlando Magic App (niet de StubHub-app), waar je ze kunt openen en gebruiken. Hieronder leggen we het proces uit om toegang te krijgen tot de tickets.

De verkoper zal ze overdragen met behulp van de volgende informatie:

• Voornaam, Achternaam, E-mailadres – Dezelfde gegevens vind je in je StubHub International-account.

Hoe kun je dat controleren? Makkelijk! Ga naar je profiel. In de sectie "ACCOUNTINFORMATIE" kun je de informatie controleren die we aan je verkoper hebben verstrekt.

Zodra de verkoper heeft geleverd...

1. Je ontvangt een e-mail van de oorspronkelijke ticketprovider waarin ze bevestigen dat de tickets zijn geleverd. Kun je de e-mail niet vinden? Controleer ook je SPAM-map om er zeker van te zijn dat je geen correspondentie mist.
  2. Klik op de knop "Tickets accepteren".
  3. Download de Orlando Magic App en tik op "Tickets" en vervolgens "Beheer tickets".
  4. Meld je aan met het e-mailadres dat je hebt geregistreerd op ons platform. Tik dan op "Wachtwoord vergeten?" om een nieuw wachtwoord te genereren.
  5. Je kunt je tickets bekijken in het tabblad "Tickets".

Op de dag van het evenement...

Open eenvoudigweg de tickets vanuit de Orlando Magic App en scan ze bij de ingang van de locatie. Zorg ervoor dat je telefoon volledig is opgeladen op de dag van het evenement. Op deze manier voorkom je last-minute haperingen en kun je optimaal van je ervaring genieten!

Print het niet!

Let op dat gedownloade of afgedrukte tickets in de volgende formaten niet geldig zullen zijn.

• De ticketafbeelding op je telefoon
  • Het PDF-bestand van het ticket op je telefoon
  • De afgedrukte papieren versie van de ticketafbeelding
Elke vermelding van de Orlando Magic App is uitsluitend voor informatieve doeleinden en impliceert geen officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om continu te blijven verbeteren.