Heb je tickets verkocht voor het Euro 2024 en wil je weten hoe je ze kunt overdragen? Het is heel eenvoudig! Volg gewoon deze stappen:

1. Open de UEFA Mobile Tickets-app.
  2. Selecteer de tickets die je hebt verkocht en die je wilt overdragen, en tik vervolgens op TRANSFER.
  3. Vul de velden in met het e-mailadres van je gast.
    • Je kunt deze informatie vinden in de verkoopbevestigingsmail of in je StubHub International-profiel... Ga gewoon naar Verkopen en onder de transactie, naast "Koper info," vind je de gebruikersgegevens (zoals voornaam, achternaam, e-mailadres).
  4. Klik tot slot op TRANSFER om het proces te voltooien. - De koper ontvangt automatisch een e-mail waarin wordt bevestigd dat er enkele toegangen zijn gekoppeld aan hun e-mailadres.
  5. Ga naar StubHub om je verkoop te vinden en te voltooien. Als je de kopersinformatie hebt ingevoerd, klik dan op de knop "Bevestigen / Overdragen", selecteer de eerste optie (Ik heb de ticket(s) al overgedragen aan de koper vanaf de originele pagina van de ticketverstrekker) en tik op "Bevestigen".... En klaar ben je! ;)
    • Zie je de knop niet? Maak je geen zorgen! Dit betekent dat je alles hebt ingesteld!

Let op: Je kunt het e-mailadres van de koper alleen gebruiken voor puur transactionele doeleinden. Elk misbruik van dergelijke informatie valt onder jouw eigen verantwoordelijkheid.

Elke vermelding of verwijzing naar de UEFA Mobile Tickets-app is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om voortdurend te blijven verbeteren.