Heb je kaartjes gekocht voor een van de wedstrijden die plaatsvinden in het Old Trafford Stadium? Zo ja, dan leggen we je uit wanneer en hoe je de tickets zult ontvangen. Dus... daar gaan we! ;)

Wanneer zal ik ze ontvangen?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de kaartjes worden uitgegeven door de organisator/promotor, zeer dicht bij het evenement, soms zelfs tot 24 uur ervoor.

Als onderdeel van onze Fan Protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je kaartjes op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Er zijn verschillende bezorgopties voor dit evenement:

Je kunt het type kaartje identificeren op de volgende manieren:

• Tijdens het afrekenen kunt u deze informatie zien
  • In de bevestigingsmail die u ontvangt zodra de bestelling is bevestigd
  • Vanuit uw profiel > "Bestellingen" > "Huidige" tab

Wetende welk formaat bij u hoort, zullen we hieronder de details uitleggen over hoe u de kaartjes kunt ontvangen.

Elektronisch

Je ontvangt kaartjes in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie uploadt, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om te downloaden vanuit je account.

Hoe er toegang tot te krijgen?

1. Log in op je StubHub International account
  2. Ga naar "Bestellingen", tabblad Open
  3. Onder de transactie klik je op "Kaartjes ophalen" om ze te downloaden.

Print ze niet! Je moet ze scannen vanaf je mobiele apparaat.

Mobiel ticket

In plaats van een hard copy of PDF-ticket te gebruiken, wordt je ticket op je telefoon opgeslagen. Het ziet er vaak uit als een vierkante streepjescode, een QR-code genoemd.

Tijdens het evenement bekijk je het mobiele ticket op je telefoon om het bij de gate te scannen.

Wanneer de tickets worden afgeleverd, ontvang je een e-mail om je ticket te bekijken.

Mobiele overdracht

Kaartjes zullen als Mobiele Bezorging zijn en je zult ze niet kunnen zien vanuit je StubHub International account of StubHub app. In plaats daarvan zal de verkoper ze overdragen via de Manchester City website met behulp van de volgende informatie:

• Achternaam
  • E-mailadres

Hetzelfde dat je hebt geregistreerd in je StubHub International account. Hoe dat te controleren? Makkelijk! Ga naar je Profiel. In de sectie ACCOUNT INFORMATIE kun je de informatie zien die we aan je verkoper hebben verstrekt.

Registratie

1. Ga naar de Manchester United website.
  2. Tik op "My Account" om toegang te krijgen of een profiel aan te maken.
    • Als je al een lid bent van Manchester United, voer dan gewoon je inloggegevens in en "Log in".
    • Als je nieuw bent, klik dan eenvoudig op "Create an account" en vul de velden in. - Onthoud gewoon dat je dezelfde informatie moet verstrekken als we eerder hebben genoemd.
  3. De verkoper zal de tickets overdragen aan je Manchester United gebruiker.

Toegang tot de tickets

1. Je ontvangt een e-mail met de link(s) van de gekochte ticket(s) - het is een URL per gast, echter, je zult een link vinden voor Android en nog een voor iOS.
  2. Tik op "Toevoegen aan Apple Wallet" of "G Pay - Opslaan op telefoon" als je een iOS of Android mobiele telefoon hebt.
    • Als je mobiel Android is, moet je "Passwallet" geïnstalleerd hebben of andere vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. In de Download app, tik op het ⠇ icoon, klik op "Delen" en kies de Wallet app (als je die niet hebt, raden we hieronder enkele apps aan om te gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets op te slaan in je Wallet app.
    • Als je mobiel een iPhone is, hoef je geen externe applicatie te downloaden.
      1. Na het indrukken van "Toevoegen aan Apple Wallet", wordt er een pop-up geopend met de ingang.
      2. Klik op "Volgende" en er verschijnt een scherm met "Automatische selectie". Raak het niet aan! Tik gewoon op "Klaar" om ze in Wallet op te slaan.
  3. Open de Wallet app en je kunt de tickets bekijken.

We herinneren je eraan dat het de verantwoordelijkheid van de koper is om deze instructies op te volgen. Helaas is StubHub International niet verantwoordelijk als de koper zich niet registreert op het Manchester United portaal.

Op de dag van het evenement...

Onthoud, jij bent verantwoordelijk voor het meebrengen van je ticket naar de locatie op je smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open je gewoon de Wallet app, selecteer je het/die ticket(s) en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Papier

Zorg ervoor dat je een geldig en correct bezorgadres opgeeft. Om een tijdige levering te garanderen, raden we aan om een adres in Manchester op te geven. Als je het moet wijzigen, kun je hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper levert, ontvang je een e-mail met de bezorgdetails (zoals koerier, trackingnummer, mogelijk geschatte leveringsdatum...)

Elke vermelding of verwijzing naar de Manchester United website is alleen ter informatie en impliceert geen officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om onze diensten te blijven verbeteren.