Heb je kaartjes gekocht voor een wedstrijd die zal plaatsvinden in het Camp Nou-stadion? Zo ja, vergeet dan niet dit artikel te lezen om te begrijpen hoe je je tickets kunt ontvangen.

Allereerst

Houd er rekening mee dat de tickets voor dit evenement op naam zullen zijn. Om ze uit te geven, hebben we de volgende informatie over deelnemers nodig:

• Naam en achternaam,
  • ID of paspoort,
  • Geboortedatum (dag-maand-jaar),
  • Nationaliteit

Wanneer?

Tickets voor veel sportevenementen worden pas vlak voor de wedstrijddatum afgedrukt. Soms zelfs pas 24 uur van tevoren.

Als onderdeel van onze Fan Protect 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe?

Er kunnen 2 bezorgmethoden beschikbaar zijn voor Camp Nou wedstrijden.

Elektronisch

Je ontvangt tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie uploadt, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om te downloaden vanuit je account.

Log in op je account, ga naar de tab "Bestellingen", "Openstaande" tab, onder de transactie, klik op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

U kunt toegang krijgen tot de locatie door het tonen van de PDF op uw mobiele apparaat of door het afdrukken van het bestand.

Mobiele Ticket

Tickets worden mobiel geleverd en je zult ze niet kunnen zien op je StubHub International-account. In plaats daarvan zal de verkoper ze overdragen. Maar om dit te doen, moet je eerst een paar stappen voltooien.

Registratie

1. Installeer de FC Barcelona Tickets-app op je mobiele telefoon. De tickets zijn niet zichtbaar op je StubHub International-account.
  2. Voer je e-mailadres in om toegang te krijgen of een profiel te maken - Heel belangrijk om toegang te krijgen met hetzelfde e-mailadres waarmee je bent geregistreerd op onze website.
  3. Voer de verificatiecode in die naar je e-mail wordt gestuurd.
  4. Voer ook je telefoonnummer in om het te verifiëren en voer vervolgens de verificatiecode in die je per sms hebt ontvangen.
  5. Vul de velden in (Voornaam, Achternaam, Geboortedatum) om je profiel aan te maken - Zorg ervoor dat je dezelfde gegevens invult als bij de aankoop.
  6. Schakel meldingen in, geef geolocatie toestemming, accepteer de algemene voorwaarden.
  7. De verkoper zal de tickets overdragen aan je FC Barcelona-gebruiker.

Bekijk je tickets

Zodra je tickets klaar zijn, ontvang je twee e-mails:

1. Van StubHub International om te informeren dat je bestelling is voltooid.
  2. Van de oorspronkelijke ticketaanbieder (FC Barcelona) om te bevestigen dat de tickets beschikbaar zijn. Het is belangrijk dat je ook je spam-inbox controleert en de details in de e-mail zorgvuldig leest.

Daarna moet je:

1. Open de FC Barcelona Tickets-app en log in met je Barcelona-inloggegevens.
  2. Ga naar het tabblad "Mis Eventos" (Mijn Evenementen).
  3. Je ziet de gekochte wedstrijd en een knop "Ver Tickets". Tik hier om toegang te krijgen.
  4. Je wordt gevraagd om informatie over deelnemers in te voeren om de tickets te voltooien - Voornaam, Achternaam, Geboortedatum.
  5. Het digitale ticket verschijnt pas 2 uur voor de aftrap van de wedstrijd.

We herinneren je eraan dat het de verantwoordelijkheid van de koper is om deze instructies te volgen. Helaas is StubHub International niet verantwoordelijk als de koper zich niet registreert in de FC Barcelona Tickets-app.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat jij verantwoordelijk bent voor het meenemen van je ticket naar de locatie op je smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open je gewoon de Wallet-app, selecteer je het ticket(s) en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Elke vermelding of verwijzing naar de FC Barcelona Tickets App is alleen voor informatieve doeleinden en houdt geen enkele officiële associatie in.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.