Heeft u tickets gekocht voor een van de wedstrijden die worden gespeeld in het Tottenham Hotspur Stadium? Zo ja, dan raden we u aan om dit artikel te lezen om te begrijpen hoe u uw tickets zult ontvangen en hoe u ze op de wedstrijddag kunt gebruiken.

Wanneer zal ik ze ontvangen?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de tickets zeer dicht bij het evenement worden uitgegeven, soms zelfs tot 24 uur voor aanvang.

Als onderdeel van onze Fan Protect 100% garantie zorgen we ervoor dat u uw tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Voor dit evenement zijn er verschillende bezorgopties:

U kunt het type ticket identificeren op de volgende manieren:

• Tijdens het afrekenen kunt u deze informatie zien
  • In de bevestigingsmail die u ontvangt zodra de bestelling is bevestigd
  • Via uw profiel > "Bestellingen" > "Huidige" tabblad

Weten welk formaat bij u hoort, hieronder leggen we de details uit over hoe u de tickets kunt ontvangen.

Elektronisch

U ontvangt de tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie uploadt, ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om te downloaden vanuit uw account.

Hoe er toegang toe te krijgen?

1. Log in op uw StubHub International-account
  2. Ga naar "Bestellingen", open het tabblad
  3. Klik op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Print ze niet uit! U moet ze scannen vanaf uw mobiele apparaat.

Mobiel ticket

Het is een digitaal ticket dat u op uw smartphone moet tonen. Volg dus deze stappen vanaf dezelfde mobiele telefoon.

Wanneer de tickets zijn bezorgd...

1. U ontvangt een e-mail met de link(s) naar de gekochte ticket(s) - Het is een URL per gast, maar u vindt een link voor Android en een andere voor iOS.
  2. Tik op "Toevoegen aan Apple Wallet" of "G Pay - Opslaan op telefoon" als u een iOS of Android mobiele telefoon heeft.
    • Als uw mobiele telefoon een Android is, moet u "Passwallet" geïnstalleerd hebben of andere vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. In de app Download, tik op het ⠇ icoon, klik op "Delen" en kies de Wallet app (als u deze niet heeft, raden we hieronder enkele apps aan die u kunt gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets op te slaan in uw Wallet app.
    • Als uw mobiele telefoon een iPhone is, hoeft u geen externe applicatie te downloaden.
      1. Na het indrukken van "Toevoegen aan Apple Wallet", opent er een pop-up met het kaartje.
      2. Klik op "Volgende" en er verschijnt een scherm met "Automatische selectie". Raak niets aan! Tik gewoon op "Gereed" om ze in Wallet op te slaan.
  3. Open de Wallet app en u kunt de tickets bekijken.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat u verantwoordelijk bent voor het meenemen van uw ticket naar de locatie op uw smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, opent u gewoon de Wallet app, selecteert u de ticket(s) en scant u bij de poort... Geniet van de wedstrijd!

Mobiele overdracht

De tickets worden mobiel bezorgd en u kunt ze niet zien op uw StubHub International-account. In plaats daarvan zal de verkoper ze overdragen naar uw Tottenham-account, maar om dit te doen, moet u eerst een paar stappen voltooien.

Registratie

1. Ga naar de website van Tottenham Hotspur.
  2. Klik op de knop "Sign in / Register".
    • Als u al lid bent van Tottenham Hotspur, vult u de velden in het gedeelte "Sign in" in met uw referenties en tikt u uiteindelijk op "Submit".
    • Als u nieuw bent, klikt u eenvoudig op "Register" en vult u de velden in. Zorg ervoor dat u een account aanmaakt met dezelfde e-mailadres, voornaam en achternaam als u heeft in uw StubHub International-profiel. Hoe kunt u dat controleren? Dat is eenvoudig! Log in op uw StubHub International-account, ga naar Profiel. In het gedeelte "ACCOUNTINFORMATIE" kunt u de informatie controleren die we aan de verkoper hebben verstrekt.
  3. Geef ons uw contactgegevens in het profiel van Tottenham Hotspur om te delen met de verkoper. Ze hebben uw voornaam, achternaam, e-mailadres en het Client Reference Number nodig (u kunt uw CRN zien in de bevestigingse-mail van uw account of bij het inloggen op uw Tottenham-profiel).
  4. De verkoper zal de tickets naar uw CRN overdragen.

Het ontvangen van uw tickets

Zodra uw tickets klaar zijn, ontvangt u twee e-mails:

• Van StubHub International om te informeren dat uw bestelling is voltooid
  • Van de oorspronkelijke ticketverkoper (Tottenham Hotspur) die u vraagt de overdracht te accepteren. En dan ontvangt u nog een e-mailmelding van de club met de tickets die u moet downloaden op uw smartphone.

Kunt u de e-mails niet vinden? Controleer ook uw SPAM-map om er zeker van te zijn dat u geen correspondentie mist. Volg daarna de stappen in de e-mail om uw tickets te krijgen.

Toegang tot uw tickets

1. Tik op "Toevoegen aan Apple Wallet" of "G Pay - Opslaan op telefoon" als u een iOS of Android mobiele telefoon heeft.
    • Als uw mobiele telefoon een Android is, moet u "Passwallet" geïnstalleerd hebben of andere vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. In de app Download, tik op het ⠇ icoon, klik op "Delen" en kies de Wallet app (als u deze niet heeft, raden we hieronder enkele apps aan die u kunt gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets op te slaan in uw Wallet app.
    • Als uw mobiele telefoon een iPhone is, hoeft u geen externe applicatie te downloaden.
      1. Na het indrukken van "Toevoegen aan Apple Wallet", opent er een pop-up met het kaartje.
      2. Klik op "Volgende" en er verschijnt een scherm met "Automatische selectie". Raak niets aan! Tik gewoon op "Gereed" om ze in Wallet op te slaan.
  2. Open de Wallet app en u kunt de tickets bekijken.

Niet printen

Onthoud dat het ticket digitaal is, dus u hoeft het alleen te scannen vanaf uw mobiele apparaat. Zorg er daarom voor dat uw telefoon op de dag van het evenement volledig is opgeladen. Op deze manier voorkomt u last-minute problemen en kunt u ten volle van uw ervaring genieten!

Papier

Zorg ervoor dat u een geldig en correct afleveradres opgeeft. Om ervoor te zorgen dat de levering op tijd plaatsvindt, raden we aan een adres in Londen op te geven. Het kan een huis, kantoor, hotel zijn... Als u het moet wijzigen, kunt u hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper de tickets heeft afgeleverd, ontvangt u een e-mail met de bezorgdetails (zoals koerier, trackingnummer, misschien geschatte bezorgdatum...).

Elke vermelding of verwijzing naar het Tottenham Hotspur-systeem is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om onze dienstverlening te verbeteren.