Heb je tickets verkocht voor de competitie en wil je weten hoe je ze kunt overdragen? Je bent op het juiste artikel! Hier zullen we je het proces uitleggen ;)

Het is snel en gemakkelijk! Je tickets kunnen alleen worden overgedragen nadat je gasten de Wimbledon 2023-app hebben gedownload en zich hebben geregistreerd.

1. Ga naar het tabblad "Tickets".
  2. Selecteer de tickets die je hebt verkocht en wilt overdragen, tik vervolgens op "Transfer Ticket".
  3. Vul de velden in met het e-mailadres van je gast en klik vervolgens op "Submit".

Let op: Je kunt het e-mailadres van de koper alleen gebruiken voor zuiver transactionele doeleinden. Elke misbruik van dergelijke informatie is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Ten slotte, ga naar je StubHub International-account, zoek en voltooi je verkoop. Als je de koperinformatie hebt ingevoerd, klik je op de knop Overdracht bevestigen en je bent klaar!

• Zie je de knop niet? Maak je geen zorgen! Dit betekent dat alles in orde is!

Wat gebeurt er als de tickets niet op tijd worden overgedragen?

Als de tickets niet worden overgedragen en we tijdens het proces niet op de hoogte worden gebracht van eventuele problemen, kan dit leiden tot vertraging in je betaling.

Elke vermelding of verwijzing naar de officiële Wimbledon-app is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, geef ons dan alsjeblieft een beoordeling hieronder en help ons om te blijven verbeteren.