Allereerst moet je de ticketoverdracht accepteren door op de link in je "Tickets accepteren" e-mail te klikken.

Nadat je ze hebt geaccepteerd, gebruik alsjeblieft de Wimbledon 2023-app om je tickets te beheren. Onthoud dat tickets niet beschikbaar zullen zijn in onze StubHub-app. Je kunt het volgende doen:

Bekijk je tickets

1. Ga naar het tabblad Tickets
  2. Je kunt de kalender van de competitie bekijken - Kies alsjeblieft de dag waarop je hebt gekocht.
  3. Nu kun je het ticket(s) zien dat aan je Wimbledon-account is gekoppeld.

Houd er rekening mee dat je QR-code alleen zichtbaar zal zijn op de dag van het evenement.

Overdragen aan mijn vriend

Het is snel en eenvoudig! Je tickets kunnen alleen worden overgedragen nadat je gasten de Wimbledon 2023-app hebben gedownload en zich hebben geregistreerd.

1. Tik op het tabblad Tickets
  2. Selecteer het ticket dat je met hen wilt delen en tik op Ticket overdragen
  3. Vul de velden in met het e-mailadres van je gast en klik vervolgens op Verzenden - Onthoud dat ze, net zoals jij, de Wimbledon 2023-app moeten downloaden en zich moeten registreren.

Toegang tot de locatie

Op de dag van het evenement...

1. Open de Wimbledon 2023-app
  2. Ga naar het tabblad Tickets
  3. Selecteer het ticket dat je wilt gebruiken en tik op Volledig ticket tonen
  4. Je kunt de QR-code zien (alleen zichtbaar op de dag van het evenement). Scan bij de ingang om toegang te krijgen tot de locatie en... geniet van de wedstrijd! ;)

Elke vermelding of verwijzing naar of officiële Wimbledon-app is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden in impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.