För att lista dina Wimbledon -förlagsbiljetter på StubHub International måste du begära åtkomst för att sälja biljetter och bekräfta de nya villkoren. Detta hjälper till att tillhandahålla en säker marknadsplats och förhindrar falska biljetter på webbplatsen.

Skicka ett e-postmeddelande till lms@stubhub.co.uk med evenemanget du har biljetter till i ämnesraden. Inkludera en av dessa detaljer i e-postmeddelandet:

• Kopia av dina förlagsbevis ELLER
  • En skärmdump av mywimbledon -kontot som visar dina skuldebrevsnummer.

Vi använder endast denna information som bevis på att du har biljetterna. Du behöver inte skicka dem till köparen förrän de säljs.

Kontakta oss om du har fler frågor.