Det kan finnas flera anledningar till varför du har problem med att logga in. Låt oss först identifiera vilken typ av användare du är:

Kan du inte logga in på StubHub International?

Om du har skapat ett konto på StubHub International med din personliga e-postadress och lösenord, försök dessa steg:

1. Kontrollera dina inloggningsuppgifter:
    • Se till att din e-postadress är korrekt stavad och att du använder rätt e-post/lösenordskombination.
    • Observera att ditt StubHub International-konto kommer att låsas efter sex misslyckade inloggningsförsök.
  2. Glömt ditt lösenord?
    • Klicka på "Glömt ditt lösenord?" på inloggningsskärmen.
    • Ange e-postadressen som är kopplad till ditt StubHub International-konto.
    • Följ instruktionerna som skickas till din e-post för att återställa ditt lösenord.
    • Ditt nya lösenord måste vara:
      • Mellan 8 och 20 tecken
      • En kombination av siffror, stora eller små bokstäver och/eller specialtecken
      • Annorlunda från din e-postadress
  3. Fick du inte e-postmeddelandet för lösenordsåterställning?
    • Kontrollera din skräppost eller spam-mapp.
    • Om det inte finns där, rensa din webbläsares cache och cookies och försök att återställa lösenordet igen.
  4. Fick du inte verifieringskoden?
    • Ibland skickar vi en verifieringskod för att bekräfta kontots äkthet. Om vi efter att du har angett dina inloggningsuppgifter informerar dig om att vi skickar en kod och du inte får den, kontrollera följande:
      • Kontrollera din skräppost eller spam-mapp.
      • Vänta några minuter, det kan vara en fördröjning i e-postleveransen.
      • Om du fortfarande inte ser den efter en tid, kontakta oss för hjälp.

Logga in med Facebook

Om du skapade ditt konto med Facebook-uppgifter:

1. Tryck på Facebook-ikonen på inloggningsskärmen.
  2. Se till att du använder samma e-post och lösenord som ditt Facebook-konto.
  3. Glömt ditt Facebook-lösenord? Klicka på "Glömt lösenord?" på Facebooks inloggningsskärm och följ instruktionerna som skickas till din e-post eller telefon.

Logga in med Google

Om du skapade ditt konto med Google-uppgifter:

1. Tryck på Google-ikonen på inloggningsskärmen och välj ditt konto.
  2. Se till att du använder samma e-post och lösenord som ditt Google-konto.

Logga in med Apple

Om du skapade ditt konto med ditt Apple ID:

1. Tryck på Apple-ikonen på inloggningsskärmen.
  2. Se till att du använder samma e-post eller telefonnummer och lösenord som ditt Apple ID.
  3. Glömt ditt Apple ID-lösenord? Klicka på "Glömt lösenord?" på Apple ID-inloggningsskärmen och följ instruktionerna som skickas till din e-post eller telefon.
  4. Se till att du använder din riktiga e-postadress, inte ett alias skapat av Apple.

Kan du fortfarande inte komma åt ditt konto?

Om du fortfarande inte kan komma åt ditt konto, vänligen kontakta oss för ytterligare hjälp.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.