På StubHub International kan du njuta av kampanjkoder, presentkoder med mera. Dessa kommer att finnas i avsnittet 'Wallet' i din profil (om du har en), där du kommer att kunna:

Kontrollera saldot

Om du har lagt till ett presentkort på ditt StubHub International-konto kommer du att se det tillgängliga saldot under 'Profil' > 'StubHub Wallet'.

Om du inte gjort det, kvarstår hela beloppet på kortet.

Kontrollera utgångsdatumet

De flesta krediter som StubHub utfärdar är giltiga i ett helt år. Du kan kontrollera utgångsdatumet genom att logga in på din 'Profil', 'StubHub Wallet' och sedan se detaljerna bredvid meningen "Bra tills tis {datum}".

Till exempel:

Lägga till en ny kod

Presentkoder från StubHub International är skiftlägeskänsliga, vilket innebär att du behöver ange dem exakt som de visas (inklusive bindestreck). Du kan lägga till koden på ditt konto eller under köpprocessen.

Lägga till på profilen

Om du har fått en kampanjkod och vill lägga till den på din profil för att använda senare, kan du göra så...

1. Gå till fliken 'StubHub Wallet'
  2. Ange presentkoden i fältet 'Lägg till kod'
  3. Klicka på 'Lägg till' för att spara den

Lägga till vid utcheckningen

Om du gör ett köp och vill lägga till en rabattkod kan du göra det...

1. I fönstret 'Granska och köp', i avsnittet TOTAL ORDER
  2. Klicka på 'Hantera rabatter', du kommer att kunna:
    • Välja en som redan är kopplad till ditt konto eller
    • 'LÄGG TILL EN RABATTKOD' för att klistra in eller skriva in en ny som vi har skickat till dig
  3. Slutligen, tryck på 'Tillämpa' för att uppdatera beloppet för ditt köp