För vissa evenemang kräver arrangören deltagarens information för att undvika bedrägeri. Så biljetterna är nominativa och ett identitetsdokument kan krävas för att bevisa att det är rätt person.

Hur vet jag att jag köper till ett nominativt evenemang?

Om du har köpt biljetter till ett nominativt evenemang har du säkert sett ett meddelande som liknar detta under köpprocessen

Det betyder att du måste ange några detaljer om deltagarna som kommer att använda biljetterna.

Hur tillhandahåller jag dem?

När beställningen är klar måste du gå in på ditt konto för att tillhandahålla den nödvändiga informationen. För att göra det följer du dessa steg:

1. Logga in på ditt StubHub International-konto
  2. Gå till Beställningar och hitta transaktionen
  3. Klicka på knappen Lägg till deltagarinformation, fyll i fälten och tryck på Spara.

Därefter kommer din säljare att få informationen och hantera transaktionen (inom den fastställda perioden).

Kan inte lägga till detaljerna?

Har du redan lagt till data och fortsätter det att be om det? Försöker du lägga till data för deltagarna och får du detta felmeddelande?

Vårt ingenjörsteam arbetar för att lösa problemet så snabbt som möjligt.

Om detta är ditt fall, kontakta oss och vårt supportteam kan hjälpa dig.

Behöver du ändra nominativ information?

Tyvärr är det inte möjligt att uppdatera data från din profil. Om du behöver ändra någon information, kontakta oss gärna.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.