Om du har biljetter till ett evenemang som du inte längre kan delta på hjälper StubHub International dig att hitta en köpare. Att skapa ett konto och publicera en annons på vår plattform är gratis och enkelt.


INNEHÅLLSFÖRTECKNING 

Registrera dig på StubHub International

 1. Gå till www.stubhub.se 
 2. Klicka på Logga in
 3. Klicka på Registrera längst ned i dialogrutan
 4. Ange ditt för- och efternamn, e-postadress och ett lösenord. Eller klicka på Registrera dig med Facebook för att använda din Facebook-information.
 5. Klicka på Registrera dig

 

Annonsera biljetter till ett evenemang

 1. Leta upp evenemanget på vår webbsida och klicka på Se biljetter.
 2. Klicka på sälj istället (blå logotyp uppe till höger på sidan).
 3. Ange samma information som du har om platsen för dina biljetter (omedelbar eller ej omedelbar leverans, beroende på om du har biljetterna)
 4. Ange det belopp du vill ha för en biljett.
 5. Om det är första gången du annonserar något hos oss kommer du att bli ombedd att identifiera dig som en enskild säljare och ange din personliga information.
 6. Ange informationen för det bankkonto/PayPal-konto som du vill få betalningen till (ditt bankkonto måste vara i samma valuta som evenemanget, om det inte är det behöver du använda ditt PayPal-konto).
 7. När du väl har skapat din annons blir den aktiv. Oroa dig inte, du kommer att få en bekräftelse via e-post. Du kan också se informationen när du öppnar din profil i området ”Annonser”.

 

Du får en bekräftelse via e-post när dina biljetter är annonserade. Du hittar din annons genom att gå till Mina biljetter > AnnonserDu kan redigera, inaktivera eller ta bort din annons när som helst såvida inte dina biljetter sålda – då måste du leverera dem.