Under de kommande veckorna kommer StubHub att göra en uppdelning mellan sin nordamerikanska och internationella verksamhet, och två distinkta plattformar kommer att skapas för våra användare. Som ett resultat av denna uppdelning kan kundernas beställningar, annonser eller försäljningar påverkas.

Vad är StubHub International?

StubHub International-verksamheten omfattar alla länder där StubHub verkar utanför Nordamerika och Kanada.

Jag har hört att enheterna StubHub International och StubHub North America kommer att delas upp, hur kommer detta att påverka mitt konto?

Åtkomst till ditt konto på StubHub Internationals webbplatser kommer inte att ändras. Träder i kraft 23 juni. Om du har aktiva beställningar, försäljningar eller annonseringar för evenemang som äger rum i USA eller Kanada kan du hantera dessa beställningar, försäljningar och annonseringar på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca.

Hur får jag tillgång till mina beställningar, försäljningar och annonseringar på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca?

Du kan komma åt dina beställningar, försäljningar och annonseringar på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca med samma e-postadress och lösenord som du använder för att komma åt ditt befintliga StubHub-konto.

Jag sålde nyligen biljetter på StubHub. Kommer denna uppdelning att påverka försäljningen?

De flesta försäljningar påverkas inte av denna uppdelning, men efter den 23 juni måste försäljning för evenemang som äger rum i USA och Kanada hanteras på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca. StubHub har kontaktat de kunder vars försäljning påverkades direkt via e-post.

Hur ska jag hantera mina beställningar, försäljningar och annonseringar för evenemang som äger rum i internationella länder (utanför USA och Kanada) efter uppdelningen?

Information om dina beställningar, försäljningar och annonseringar för evenemang som äger rum i internationella länder kommer att finnas kvar på ditt StubHub-konto och kan hanteras där som vanligt.

Jag har kredit på mitt konto i amerikanska och/eller kanadensiska dollar. Kommer jag att kunna använda denna kredit efter uppdelningen?

Ja. Du kommer att kunna använda din kredit efter uppdelningen. Din kredit i amerikanska och/eller kanadensiska dollar kommer att finnas tillgänglig för dig på ditt konto på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca. Efter uppdelningen kommer du inte längre se denna kredit på ditt internationella konto.

Jag har frågor angående mina beställningar, försäljning eller annonseringar för ett evenemang i USA och Kanada, vem ska jag kontakta?

Om du behöver support för dina beställningar, försäljningar eller annonseringar för evenemang i USA och Kanada, besök hjälpcentret för Nordamerika eller kontakta det nordamerikanska kundtjänstteamet

Vilka arbetstider har det internationella teamet för kundupplevelse?

Besök StubHubs hjälpcenter för uppdaterad information om öppettider.