I juni 2021 separerades StubHubs nordamerikanska och internationella verksamhet och två olika plattformar skapades för våra användare. Som ett resultat av denna uppdelning kan kundernas beställningar, annonseringar eller försäljningar påverkas.

Vad är StubHub International?

StubHub Internationals verksamhet omfattar alla länder där vi är verksamma. Här kan du se listan över tillgängliga webbplatser:

LandHemsida
Irlandhttps://www.stubhub.ie/
Storbritannienhttps://www.stubhub.co.uk/
Spanienhttps://www.stubhub.es/
Mexikohttps://www.stubhub.mx/
Danmarkhttps://www.stubhub.dk/
Finlandhttps://www.stubhub.fi/
Greklandhttps://www.stubhub.gr/
Frankrikehttps://www.stubhub.fr/
Italienhttps://www.stubhub.it/
Portugalhttps://www.stubhub.pt/
Polenhttps://www.stubhub.pl/
Sverigehttps://www.stubhub.se/
Nederlandhttps://www.stubhub.nl/
Luxemburg (tyska)https://www.stubhub.lu/de
Luxemburg (franska)https://www.stubhub.lu/
Tjeckienhttps://www.stubhub.cz/

Belgien (nederländska)

https://www.stubhub.be/

Belgien (franska)

https://www.stubhub.be/fr/
Österrikehttps://www.stubhub.co.at/
Tysklandhttps://www.stubhub.de/

Jag har hört att entiteterna StubHub International och StubHub North America har separerats. Hur kommer detta att påverka mitt konto?

Åtkomst till ditt konto på webbplatsen för StubHub International kommer inte att ändras. Om du har beställningar, försäljningar eller annonseringar på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca måste du gå till dessa sidor för att hantera eller kontrollera dem.

Hur får jag åtkomst till mina beställningar, försäljningar och annonseringar på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca?

Om du har någon beställning, annons och/eller försäljning hos StubHub North America (på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca) måste du logga in på deras webbplats med samma e-postadress och lösenord som du använder för att komma åt ditt befintliga StubHub-konto.

Jag sålde nyligen biljetter på StubHub. Kommer denna separation att påverka försäljningen?

Den största delen av försäljningen kommer inte att påverkas av denna separation. Beroende på vilken webbplats du genomförde försäljningen på måste du gå till vår webbplats för StubHub International eller www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca

StubHub har kontaktat de kunder vars försäljning påverkades direkt via e-post.

Hur ska jag hantera mina beställningar, försäljningar och annonseringar på webbplatsen för StubHub International efter separationen?

Information om dina beställningar, försäljningar och annonseringar som görs på någon webbplatserna för StubHub International kommer att finnas kvar i din profil och kan hanteras där som vanligt.

Jag har kredit på mitt konto i amerikanska och/eller kanadensiska dollar. Kommer jag att kunna använda denna kredit efter uppdelningen?

Ja. Du kommer att kunna använda din kredit efter uppdelningen. Din kredit i amerikanska och/eller kanadensiska dollar kommer att finnas tillgänglig för dig på ditt konto på www.stubhub.com och/eller www.stubhub.ca. Efter uppdelningen kommer du inte längre se denna kredit på ditt internationella konto.

Jag har frågor om mina beställningar, försäljningar eller annonseringar på www.stubhub.com / www.stubhub.ca. Vem ska jag kontakta?

Om du behöver support för dina beställningar, försäljningar eller annonseringar för evenemang i USA och Kanada, besök hjälpcentret för Nordamerika eller kontakta det nordamerikanska kundtjänstteamet