Det uppskattade leveransdatumet för din beställning kan ändras beroende på när biljetterna släpps. För sportevenemang och vissa konserter släpps biljetterna ofta mycket nära evenemangsdatumet, ibland bara några dagar eller till och med 24 timmar innan. Detta beror på säkerhetsuppdateringar, artistens krav och tekniska förändringar. Vi rekommenderar att du anger en adress i samma stad som evenemanget.


Datumet som visas vid din beställning baseras på säljarens tillgång till biljetterna (t.ex. om säljaren har dem vid köptillfället) och eventuella förseningar i biljettleveransen. Vi kan inte be säljaren att uppdatera leveransdatumet.


Har det uppskattade datumet som gavs under köpprocessen passerat?

Om så är fallet, kan säljaren ha justerat det uppskattade leveransdatumet som vi kommunicerade till dig i bekräftelsemailet. För att kontrollera det aktuella uppskattade leveransdatumet, följ dessa steg:

  1. Logga in på din StubHub International-profil.
  2. Gå till sektionen 'Beställningar', under fliken 'Aktuella' och hitta din beställning.
  3. I sektionen 'Leverans' kommer du att se 'Klar för {datum}', vilket indikerar det datum som angivits av säljaren.


När biljetterna är levererade, kommer du att få ett e-postmeddelande med instruktioner (om de är elektroniska eller mobilöverföring). Du kan också kontrollera statusen på din beställning genom att välja 'Visa detaljer' under din beställning i Mitt konto.


Oroa dig inte! Med vår FanProtect 100% Garanti säkerställer vi att du får dina biljetter i tid för att njuta av evenemanget.



Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.