Mobila biljetter eliminerar behovet av fysiska biljetter genom att lagra dem på din telefon, som fungerar som din inträdesbiljett till evenemanget.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vilka olika typer av mobila biljetter finns det?

På StubHub International finns det tre typer av mobila biljetter:

1. Skärmdump: Din säljare laddar upp en QR-kod som innehåller all biljettinformation. Trots att den ser ut som en bild eller PDF, ska du inte skriva ut QR-koden. Ha den istället tillgänglig på din telefon. För att komma in på evenemanget, öppna filen på din telefon och visa QR-koden för skanning vid ingången för att validera din biljett och få tillträde.
  2. Extern Mobilöverföring: Biljetter överförs till din registrerade e-postadress på StubHub International genom en extern app. Efter överföringen får du ett e-postmeddelande från den ursprungliga leverantören, inte från StubHub, som uppmanar dig att acceptera överföringen och ger instruktioner om hur du laddar ner appen där du kan ta emot och visa dina biljetter. Dessa biljetter är inte tillgängliga genom StubHub Internationals webbplats eller app.
  3. URL-länkar: Din säljare skickar biljettlänk(ar) genom StubHub International-plattformen. Denna länk kan omfatta alla platser eller vara separata per plats. När du öppnar länken, ladda ner biljettfilen som sedan måste läggas till i en kompatibel mobil plånboksapp (t.ex. Apple Wallet för iOS, Google Pay för Android) för snabb åtkomst vid evenemanget.

Hur vet jag vilken leveransmetod som motsvarar min beställning?

När du väljer en annons på evenemangssidan bör du se information om hur biljetterna kommer att levereras. Efter köpet, kontrollera ditt bekräftelsemail eller besök "Orders" på StubHub International för att se detaljer. Om biljetterna levereras via QR-kod, kommer du att se "Mobil biljett" med leveransinstruktioner. För extern överföring eller URL-länksmetoder, kommer det att indikera "Mobil överföring" med motsvarande instruktioner.

Hur skiljer man mellan extern mobilöverföring och en URL-länk?

Vissa arenor, som Real Madrid, levererar biljetter via URL-länk. Du får ett e-postmeddelande från StubHub International som bekräftar biljettleveransen. För de flesta arenor överförs biljetter genom en extern app, detaljerad i e-postinstruktionerna från den ursprungliga leverantören.

Hur vet man vilken extern app som kommer att användas för biljettöverföring?

Evenemangsarrangörer kan använda sin egen app eller samarbeta med andra plattformar. Specifika appdetaljer varierar och kan ändras. När du får ett e-postmeddelande med en överföringsförfrågan, följ de angivna instruktionerna för att ladda ner appen och hämta din biljett.

Kan du inte hitta e-postmeddelandet från tredje part? Läs den här artikeln för att veta mer.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.