Du har gjort det strålande valet att köpa biljetter på StubHub International! Här är allt du behöver veta för att slutföra ditt köp i vår app.

Behöver jag skapa ett konto för att köpa biljetter i appen?

Ja. Som registrerad användare kan du se alla dina köp i avsnittet Mina biljetter och även sälja vidare biljetter.

Registrera dig på StubHub International

1. Öppna StubHub-appen
  2. Gå till Profil
  3. Tryck på Skapa ett konto längst ned på sidan
  4. Ange din e-postadress, ditt telefonnummer (valfritt) och ett lösenord. Eller tryck på Anslut med Facebook, Google eller Apple för att använda din Facebook-, Google- eller Apple-information.
  5. Tryck på Fortsätt

Hitta evenemang

På startsidan kan du hitta det evenemang du söker genom att skriva in namnet på spelet, bandet, pjäsen osv. i sökrutan.

Om du hellre vill ta en titt på alla evenemang i en specifik stad och inom en specifik tidsperiod kan du använda stads- och datumfiltren längst upp till höger på startsidan, precis under sökrutan.

Välja biljetter

När du väl är på evenemangssidan hittar du alla annonser som för närvarande är tillgängliga. Biljetter kan köpas av köpare eller tas bort av säljare när som helst. Vänta inte för länge! Klicka på annonsen du är intresserad av, granska informationen, välj antal biljetter och klicka sedan på Gå till kassan.

I den här andra artikeln kan du få mer information om leveransmetoderna.

Slutföra mitt köp

Ta en extra titt på biljettinformationen i kassan och se till att du har rätt biljetter. I leveransmetodrutan ser du leveransmetoden och det beräknade leveransdatumet.

Om du har en rabattkod kan du välja det i StubHub-Wallet och sedan antingen välja en av koderna du redan har angett på ditt konto eller lägga till en ny.

Slutligen ser du din standardbetalningsmetod under Betalningsmetod. Om det är ett kredit-/betalkort behöver du bara ange din CVV-kod. Om du vill ändra eller lägga till det för första gången trycker du på Nytt kort och anger din betalningsinformation och faktureringsadress.

Du kan köpa biljetter på StubHub International med större kredit- och betalkort, PayPal, Apple Pay och Google Pay.

• Det finns möjlighet till delbetalningar via PayPal. När du har valt PayPal som betalningsmetod kommer du att kunna välja en enda betalning eller delbetalningar. Gäller endast för vissa typer av transaktioner.

När du har valt din betalningsmetod klickar du på Köp nu.

Grattis! Du har just köpt biljetter på StubHub International. Vi meddelar dig när dina biljetter är tillgängliga eller när de skickas.