Alla besökare i världsmästerskapet i fotboll 2022 behöver ha ett eget FAN-ID. Om du har sålt biljetter till någon match måste du skicka en giltig kod till din köpare.

När kunden kontaktar oss för att begära denna kod får du ett e-postmeddelande som ber om biljettens ansökningsnummer. Sedan måste du fylla i formuläret (endast om du får e-postmeddelandet) med följande information inom 3 dagar efter att du fått e-postmeddelandet.

• E-postadress till StubHub International-konto – Samma adress registrerad och associerad med försäljningen.
  • Säljreferens
  • Biljettens anknytningsnummer– Koden som tillhandahålls av evenemangsarrangören.

När du har skickat in informationen skickar vi biljettens ansökningsnummer till köparen.