FAN-ID-kortet är ett personligt kort som är obligatoriskt för alla besökare i världsmästerskapet i fotboll 2022 (inklusive invånare i Qatar och minderåriga). Varje deltagare måste ha ett eget.

Har du inte ditt FAN-ID ännu?

För att begära ditt FAN-ID måste du först ha biljettens ansökningsnummer för ditt köp.

Har du biljettens ansökningsnummer?

• Ja – du är redo att begära ditt FAN-ID-kort här
  • Nej – Fyll därefter i vårt formulär så begär vi denna information från din säljare. Du måste ange följande uppgifter:
    • E-postadress till StubHub International-konto – Samma adress som användes för att köpa biljetterna på vår plattform.
    • Beställningsreferens – Se till att du anger rätt referens, annars skickas inte din begäran.

När begäran är gjord arbetar vi med ditt ärende och om några dagar får du biljettens ansökningsnummer. Då kan du begära ditt FAN-ID här. På den här sidan visas kraven och stegen som ska följas.