StubHub International är en marknadsplats där fans köper och säljer biljetter från och till varandra. Vi säljer inte biljetter själva och alla transaktioner äger rum på vår onlineplattform. Vi har därför inga fysiska försäljningsställen som du kan besöka.

kontakta oss om du behöver hjälp med att slutföra ditt köp.

1. Klicka på Kontakta kundsupport för att öppna ett webbformulär.
2. Välj Jag behöver hjälp med att köpa biljetter.
 3. Uppge din e-postadress och beskriv problemet i avsnittet Kommentar.

Vårt team kontaktar dig så snart som möjligt för att hjälpa dig att slutföra köpet.